Minik-anne06 Some 146 ikili sayılara dûşmek icin sabirsizlaniyorum ama moralim bozuk biraz bugunlerde insallah bebek etkilenmez
BBeeBBeeKKoo Minik-anne06 ne zaman moralin bozulsa bebeğini kucağına alacağın günü düşün ve rabbine şükret bizim yerimizde olmak isteyen o kadar kadın var ki onları düşün Rabbim bize böyle bi hediye yollamış gün sayıyoruz ne kadar şanslıyız bi düşünsene mutlu ol hiçbişey için moralini bozma bebeğin tabiki etkilenir sen ne hissediyorsan oda aynısını hissediyor
Minik-anne06 BBeeBBeeKKoo eşimden kaynakli ya gözü rahatsiz ona uzuldum biraz bugun erken geldi isten yatti uyudu ona canim sıkıldı ya bakalim bugun de disari cikmadim fenalık bastı iyice ama kendimi mutlu etmeye calisiyorum esimde destek oluyor ama kendimi tuhaf hissediyorum ama bu gunler gecicek cok haklisiniz😊
Yoana Hilalmvc bizim de son 70 gün kızımla,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🤲
omusun_annesi23 Volse_ sizin var mı belirtileriniz daha sabırsızlıkla doğmak istiyorum doğumu kolaylaştracak hızlandıracak ne var bilginiz var mı