Kfiliz Kızlar gebelıkten kaynaklı böbrek genışlemem oldu. Arada agri yapıyor ne zaman başlayacağı belli olmuyor. Mesela suan hafıften oldu artar dıye korktum bir parol içtim aranizda peolu sık kullanan varmı ?
ucr13 @Kfiliz birkaç gün önce bu sebepten böbreğime stent takıldı günde 3 parol 2 antibiyotik kullanıyorum 😔
Kfiliz ucr13 kaç aylıksınız çokk geçmiş oldun bende ağrı şiddetlenir korkusuna içiyorum hafif başlar gıbı olunca
ucr13 @Kfiliz 19 haftalık ağrılarım çok şiddetli dayanılmazdı biraz hafifledi doktor mecbursun yoksa böbreğini kaybedeceksin dedi
Kfiliz ucr13 ucr13 Benımde 18 de çökmüştü çok şükür 2kez sıddetli oldu benım sağda 1-2 ml solda minimal genişlemem vardı mesela 1bucuk ayardır yoktu 2 3 gündür hafıften var bende şiddetlenmesin dıye olunca parol içiyorum doktor sana ne tavsiyede bulundu. Sitend ise yaradı mi
ucr13 @Kfiliz stentin 2 ay ömrü var yenileriz dedi yoksa taşlaşıyormuş enfeksiyon kapıyormuş daha da haftam çok var korkuyorum ne olucak bakalım haftalık takip edicek
ucr13 @Kfiliz sağ böbreğimde olduğu için o tarafa doğru yatma enfeksiyon açısından da dikkat et dedi Ağrılarım geçmedi ama azaldı