Birsenim aysuyenihayat benimde 3 gün ileri almış hali 36+2 yoksa 36 daha. En son 35+4 te 3040 çıktı canım.
Birsenim aysuyenihayat canım ozaman senin bebek haftasını yakalamış yani bence sem doktorunla konuş 1 hazirandan 1 hafta sonraya alsın günü çünkü böyle yapıp son adet tarihini öne taşıyıp işi karıştırıyorlar. Bir ara benim bebekte haftasını yakaladı şimdi yine öne geçmiş ama bana 30 mayıs vermişti ben 1 haziran istedim biraz daha kilo alsın diye sezaryen olucam çünkü iri olması sıkıntı olmaz
aysuyenihayat Birsenim aslında onu bende düşündüm ama kilosu haftasıyla gayet uyumlu deyince bişey demedim. Şimdi doğuma kadar bebişe kilo aldırabilcek şeyler tüketicem faydası olur mutlaka
ikibebeanasi aysuyenihayat yaaa benim de 1 hazirannn 🙈🙈🙈 bekliyorum ben de spinal anestezi ile olcam ikinci sezaryenim olcak bakalım
ikibebeanasi aysuyenihayat valla herkes gibi çok kolaydı çok güzeldi diyemicem kişiye özel olduğundan benimki nadir zor geçenlerden 🙈❤️ Ama şu bi gerçek ki en fazla iki gün sonra ayağa kalkabiliyorsun ve bebeğini gördüğünde herşeye çok kolay göğüs gerebiliyorsun ❤️ İnşallah çok kolay ve güzel atlatırsınız
Azizetsc27 Bişey soracam kızlar 28 haftalık hamileyim bebeğim bazı günler çok hareket ediyor bazı günler de fazla etmiyor normalmi sizce.
Virgo Kendi isteğinizle mi sezeryan olacaksınız ? Bende 35+3üm normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan olmak istiyorum ama internette saçma sapan şeyler yazıyor. Sezeryan olunca sanki bebeğim sağlıksız olacak gibi.