Alimenur Kızlar akşamdan beri karnım ağrıyo adet olcak gibi belim genelde ağrırdı ama şimdi kalçama vuruyo ve yürürken batıyo neden oluyo bu sizce 2 haftadır temizlik yapıyorum yarın misafir gelcek koşturmam var o yüzden mi acaba ağrılarım oluyo
Hilal2901 Alimenur muhtemelen o yüzden dinlenince veya duş alınca rahatlıyorsan yalancı sancı da olabilir
ozlmm123 Alimenur bende 34+ 3 ün aynı durum bende de oluyor hatta mide bulantıları başladı aşırı ağırlaştım falan durum aynı malesef ödem tutmaya da başladı vücudum
Tubaut Alimenur benimde öyle 36+5 olduk son 1 haftadır adet sancısı gibi sancım var nst de birşey çıkmadı ama doktorum bebek artık kanalda tamamen inebileceği kadar aşağıya inmiş her an gelebilir hazırlıklı olun dedi
Alimenur Hilal2901 biraz dinlendim ama karnımı geçiremedim bi türlü Acaba üşüttüm mü diyorum ama karnım değişik ağrıyor akşamdan beri
Hilal2901 Alimenur ben de de oldu 1-2 hafta sürdü suan geçti. Doktora sorduğumda nasıl ayırt edicem belki sancım geliyor dedim. O sancı geldiğinde anlarsın dedi😂😂 farkı anlasılıyormus bilemedim
eylul1809 Alimenur 34+2 yim, kesinlikle senin gibiyim. Regl ağrısı gibi hem kasıklarım hem belim ağrıyor. Sanki kanamam sökülecekmiş gibi tıpkı.
RNurr Alimenur 36+3 olduk aynısı bende de var batma ağrı vesayee doktora sorduğumda kanala girmeye çalışıyor demişti bana seninki yorgunluktan dolayıda olabilir canım dinlen bol bol
Alimenur RNurr devlete gittiğim için numarası yok randevumda haziranın başında o zmna kadar ne olur bilmiyorum