guzelanne01_ Annebebek_33 şimdi doktordan çıktım canım 33 haftalığım dönmemiş döner dedi daha doktor ama ben sanmıyorum kızımdada dönmedi ben Ssvd istedim ama yine döneceğini düşünmüyorum kızımda 42 hafta bekledim dönmedi
Hilal2901 Annebebek_33 döner büyük ihtimal ablamınki 2-3 hafta önce döndü 39. Haftasında. Suyu falan iyiyse dönüyorlar ❤️
Annebebek_33 Gunes17 döner demi ,ilki normaldi bunu da normal dogurmak istiyorum ama hayırlısı tabi 🥰
Diidosd Benim kızım 29 haftasından beri normal doğum pozisyonu almış. Şu anda 35 teyiz. Hala aynı demişti doktorum.
Anonimane_150 Annebebek_33 32 de gittigimde doktorum dönmüş dedi. Ama bu daha çok döner içeride istediği gibi dedi😁 yani geride dönebilirmi demek istedi anlamadım😂 perşembe yine gidicem bakalım umarım hala doğum pozisyonundadır. Bence öyle çünkü haraket rttikce vajinama baskı yaştıgını cok hissediyorum. Umarım sizinde döner canım.
denizyilmazz Ben de 32 de gittim o zamana kadar doğum pozisyonundaydı ama sonra yan dönmüş kafa sağda ayaklar soldaydı. Ama ben 20 gün falan hareketsiz kaldım ayağım alçıdaydı ondan da olmuş olabilir hiç bilemiyorum 🥲
symozdag Annebebek_33 döner diyorlar ama biz 38 haftalık olduk dönmedi, 23 Mayıs’a sezaryen günü verildi
symozdag Annebebek_33 maalesef ☺️ keyifleri nasıl istiyorsa öyle geliyorlar hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah gerisi pek önemli değil