minikaras Simayy07 doktorun antibiyotik vermedi mi genellikle antibiyotik verdiklerine 1 hafta sonrası öneriliyor tabi durumun nasıl bilemeyiz onu doktorun söylemesi gerek burada bizi dinleme 2-3 gün sonda girip enfeksiyon kapanda çok doktorunuzun söylemesi gerekirdi mesela bana 1 hafta sonra demişti öncesi kesinlikle yasaktı enfeksiyon riskinden dolayı antibiyotik kullandım
Deletedmom_85 Simayy07 maalesef bende pek işe yaramadı :( üstelik tüplerimin ikiside açıktı. Eğer sizin tüpleriniz kapalıydı ve hsg’den sonraaçılmışsa, şansınız daha yüksek bence
Cansu2 Simayy07 aralıkta hsg çektirdim ocakta sonuç olmadı şubatta deprem oldu martta adet görmedim bir baktım hamileyim 😍❤️
Simayy07 minikaras antibiyotik verdi kullanmaya basla dedi 2-3 gun sonrasi iliskiye girebilirsin dedi korunmali -korunmasiz istegine bagli dedi tuplerin gayet acikti dedi ne yapacagimi bilemedim
minikaras Simayy07 öyle dediyse doktorunu dinle ama bu ne biçim doktor sonuçta çocuk isteyerek gitmişsiniz korun-korunma da ne demek yumurtlama gününüzü atlamamaya çalışın nasip kısmet canım senin için dua edecem bende o yollardan geçtim bilirim
Fyz- Kizlar ben de hu sabah çektirdim rahim filmi 3 gün ilişki yok dedi bugün dahil mi acaba doktora sormayı unuttm takvime göre yarın yumurtlama başlıyor çarşamba yi beklemek lazım perşembe yi mi antibiyotik fln da vermedi
Demmet Fyz- kadin doğumcunuz yönlendirdiyse size ilaç onun vermesi gerekiyor , tam 3 gün gecmeli yani p.tesi yaptirdıysanız bu işlemi perşembe ilişkiye girebilirsiniz riske atmayın , umarim hayırlisi olur sizin içinde