Ozlm_31 Çift yumurta ikizlerine hamileyim daha cinsiyetlerini öğrenemedik ama yavaştan bisilr almak istiyorum ikiz oldukları için herseyi birden alacak gücüm olmaz yavaş yavaş ne alabilirim gerekli olan erkenden alabileceğim şeyleri söylerseniz sevinirim şimdiden tesekur ederim
Balbebek012 Ozlm_31 çıtçıtlı body çorap bol bol al beden beden alabilirsin mesela 0-3 aydan 5 er tane 3-6 aydan 5 er tane gibi… Benim bir kızım var bize en çok çıtçıtlı body çorap lazım oluyor mendil bez stoklayabilirain çünkü her şeyin fşyatı sürekli artıyır bebek arabası al bence kurtarıcın olur. Haricinde belki lazım olur diye biberon al lansinoh ikili uygun oluyor size tam lazım hem çoğu bebek kabul ediyor ve anne memesine en yakın bu markaymış.
Ayce09 Ozlm_31 Benimde çift yumurta cinsiyetleri belli değil bir kızım var çoğu eşyası duruyor cinsiyetine göre hepsini indiricem bakıcam ayıklıcam falan biri erkek olursa sil baştan tabi :) bekliyorum bende bişeyler almak istiyosan eğer biberon süt sagma makinası ıslak mendil bunlarlada başlayabilirsin ☺️
muziceanne_ Ozlm_31 bende 10+5 çift yumurta ikizlerine hamileyim bizde 2 hafta sonra doktor cinsiyetleri söylerim dedi 2 hafta sonra başlayacağız
Zeyneppp96 Ozlm_31 her bedenden bir bebiş için en az 5 olmalı bence çünkü çok değişiyormuş bir de banyolarını alın onun da cinsiyeti yok pişik kremi şampuan deterjan bunları alabilirsiniz ama bence bezde stok yapmayın bazı markalar bazı bebeklere yaramıyormuş
Ruya_burcu45 Beyaz, sarı, krem ve yeşil tonları her iki cinsiyet için de uygun. Emzik, biberon, banyo küveti, şampuan, bebek yağı, bebek çantası gibi şeylerini almıştım ben cinsiyet netlesmeden. Kıyafetleri son aylarda aldim
Ozlm_31 Ruya_burcu45 acaba bebek yağı krem fln alınca tarihle ilgili sorun olur mu bozulur diye korkuyorum
Ugur0167 Ruya_burcu45 bende aynı şekilde sizin gibi yaptım ozellikle bezler çok pahalı onu sürekli indirime girdikce aldım
Ruya_burcu45 Ozlm_31 kapağını acmayacaksin ya şimdi. Alırken de tarihine bak,ileri tarihliyse sorun olmaz
muziceanne_ Ozlm_31 ben oğlumu 11+4 günlükken öğrendim bunları da 12 de gidicem inşallah bunlarda erkenden gösterir kendini 😁
Ruya_burcu45 Ugur0167 ben bez çok almadim. 1 paket prima premium care , 1 paket de sleepy. Sleepy pişik yapmazsa onunla devam edicem. Çünkü ikisi arasında ciddi fiyat farkı var.
twinsmom_ Ozlm_31 merhaba biz ufak tefek kıza erkeğe olabilecek tulumlar altlıklardan başlamıştık sonra bebek arabası park yatakları odalarını aldık cinsiyetler belli olunca yavaştan eşyalara başladık hala daha çok fazla eksiğimiz var ikiz olunca herşeyden 2 tane almak biraz zorlayabiliyor bazı şeyleri tek alıp sonra diğerini alıyoruz 😇