HaticeNur Minnakelifim bendede var malesef gebelikten öncede vardı ama gebelikte cook fazla arttı canım ne yapıyorsam geçmedi kanıyor sürekli ilerledi doktora gitmeye de korkuyorum😔😔😔
HaticeNur Dandikbebe merak ediyorum doktor bunun için muayene ediyormu yoksa söylediğin zaman konuşmalara dayanarakmi ilaç veriyor
Dandikbebe HaticeNur kadın doğumcum muayene etmedi cnm, ben anlattım izah ettim böyle böyle diye ilaç verdi. Kullan geçmese genel cerraha gidersin dedi.. genel cerrah mutlaka muayene eder ama canım
Eloelo Minnakelifim geçer geçer ablamınki çok büyüktü kokrktuğu için gitmedi cerraha onu bile geçirdi tamamen geçirene kadar tampon yap ama geçmiş olsun 🙏
deletedmom6295 Minnakelifim makyaj pamuğuna damlatıp tam basurun üstüne koyuyorum özellikle gece yatarken epey fark etti geçen hafta sonundan bu hafta sonuna
HaticeNur Dandikbebe ay bn de ondan cekiniyrm işte muayene eder diye ama kadın doğumcu da ilaç filan vereceğini bilmiyordum bn de soyleyim banada belki ilaç verir
Dandikbebe HaticeNur yk yk cnm muayene etmez, ilaç ismi söylüyor, eğer geçmezse gidersin diye belirtiyor. 2. Bebeğim nasipse ilkinde de aynı şeyi yapmıştı. Gerçi ilkinde bu kadar kötü değildi ama yine etmemişti,
HaticeNur Dandikbebe çok rahatladım inan bende giderim hemen çünkü gitgide dahada çok ilerliyor içimi rahatlayın hemen giderim😊