sevda_yldrm Kızlar bide bende son bı kaç gündür mide bulantısı çok fazla oluyor sebebsiz yere sizde yaşıyor musunuz
Ssemmm sevda_yldrm her sabah mide bulantısıyla uyanıyorum son zamanlarda . Bende merak ediyorum yaşayan var mı
Fatmamehmetyusuf onehappymoom öyle bı repklik vardı kadın çoklu doğum yapıyordu doktor ışığı gören geliyor dedi o geldi aklıma 😅
Sultanesat Cey53 bugün tam 39+0 olduk ne yaparsak yapalım zamanı gelince asla olmuo valla o yüzden kendimizi yıpratmaya gerek yok sağlıklı olsunlar da ne zaman gelirlerse gelsinler bendede tık yok valla ne sancı ne ağrı bahalim beklioz😂
sevda_yldrm Cey53 sen dene bende pek bı ise yaramis gibi deil😂 bide kanala indiğini biz anlayabiliyor muyuz
Cey53 sevda_yldrm bir fikrim yok bilgisi olan varsa söylerse sevinirim🌼 benimki kıpır kıpır kanalın yolunu bulamıyor 😂😂
yarenh Cey53 38+2 deyim bende bugub cati muaynesi oldum 1 2 cm aciklik var dedi doktorum onun harici hicbirseyim yok agri sanci sadece 2 gundur bas agrim yogunlasti bugun dahada fazla acaba agri kesici icsem bisey olurmu ya bilemiyorum
yarenh Cey53 kac haftaliktiniz benimde normalde agri vs yok diye yapmamisti 38 oldum diye bakalim artik dedi oyle bakildi 😊
Zmrt2208 Cey53 39+2 deyim kıpır kıpır hiç durmuyor yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum sıcak duş alıyorum her şeyi yapıyorum haftalardır düzensiz ağrılarım var gelmeye niyeti yok 😁
Cey53 Zmrt2208 benimde aynı yaaaa bugün ellerimle yerleri sildim fikir üzerine şimdi de yürüyüşe çıkacam galiba biz üstüne gittikçe gelmiyorlar 🥴😄