Mineklc aybuke123 bugün 20+4 olduk bebeğim erkek en net hissettiğim 18. haftada oldu şimdi kıpır kıpır tabi 🥰
Zeyfem aybuke123 ben 16. Haftada acaba mı diyerek hissettim 18. Haftada emin oldum kesin bebek hareketleriymiş.
Sukran2022 Glyszr09 bizim de 22 sinde aramızda çok az var tabi bu tarihler geriye de gidebilir belli olmaz erken gelmek isteyebilirler ☺️
Glyszr09 Sukran2022 İlk bebeğim 42. Haftada zar zor doğdu serumlarla 2. 1 hafta erken oldu bakalım bu hanımefendi canı ne zaman isteyecek 🙇🏻♀️😂
Snamertek poyrazin_annesi28 seğirme şeklinde hissettigimi söyledim, elini kolunu bacağını hissettim demedim ama bu da hayalperestlige giriyorsa evet fazlasıyla hayal dünyasında yaşıyorum, teşekkürler ☺️
poyrazin_annesi28 Snamertek Size hayal dünyanızda başarılar 😂👊🏻 İnsanlar da ciddi saniyo boylr bilgisizlik yayılıyor benim amacım o .
Snamertek poyrazin_annesi28 seğirmeyi bilmeyene söyleyin bunları 👊🏻☺️ ya da göz seğirmesi yaşayana sorun 😂 illa herkes aynı anda aynı zamanda ya da birinin bebeğini daha erken hissetmesi bunun heyecanını belli etmesini eleştirmeyin ne kadar elestirmensiniz maşallah
Sukran2022 Glyszr09 benim ilk gebeliğim bakalım biz ne zamana kadar bekleyeceğiz merak ediyorum gerçekten 🙏🤲
34Meltem12 aybuke123 Ya 20.haftamda hissettim aşırı güzel bir duygu ama geceleri yatağa sırt üstü uzanıp elimle konsantre olunca hareket ediyor gün içinde hiç hissedemiyorum 🥹
Philal İlk seyirmeler kaymalar 16.Haftada hissettim şu an 22yiz 2 gündür tam olarak tekme hissediyorum
Glyszr09 Sukran2022 İlk gebelikte biraz daha geç oluyor sanırım geç olsun kilosu artar sarılık riski olmaz en azından ☺️
Glyszr09 Sukran2022 Benim 3. Gebeliğim bu kadar heyecan yapıp sabırsızlıkla bebeğimi kucağıma almak istiyorum sizler gibi ilk gebeliği olanların heyecanını düşünemiyorum 🌸
Gamzeliii77 Snamertek 7.haftada bebek hissedilmez abartmayin ya bebegin eli kolu yeni olusmaya basliyo allaskina nasil hissettiniz