Selcan77 ilknurakdogan1 sağlıkla kucagımıza alırız inşallah annelik şimdiden başlıyor kaygı endişe 🥰🥰
Songuleyup Lalih34 saka gibi gercekten gordum simdi o yorumu 7haftada bebek yaban mersini boyutunda dalga geciyolar resmen kalp atisini anca duyabiliyosun cihazla.😑😑
brudi 15.haftadayim hissedemedim henüz.Arada kasıklarımda iğne batması gibi ağrı oluyor başka yaşayan var mı?
Demir_bebek aybuke123 Bugün 24. Haftaya girdik ama hala bişey hissetmedim ;((( ilk gebeliğim olduğu için mi acaba
majamm aybuke123 ben surekli kabiz oldugum icin acama bagirsak mi o yoksa bebek bilemiyorum, henuz bisey hissetmedim 19 haftadayiz 😂
rabiatkncee aybuke123 bende 14den beri hissediyorum pıt pıt seyirme şekilde 🥰 şimdi 15+4 üz günde 1 2 defa hissediyorum
poyrazin_annesi28 Snamertek 7 haftalık mercimek kadar cocugu nasıl hissettiniz ya ? Biz mi tuhafiz siz mi çok hayalperestsiniz
Snamertek poyrazin_annesi28 seğirme şeklinde hissettigimi söyledim, elini kolunu bacağını hissettim demedim ama bu da hayalperestlige giriyorsa evet fazlasıyla hayal dünyasında yaşıyorum, teşekkürler ☺️
poyrazin_annesi28 16 dan önce hissedilmesi mümkün değil herkes maşallah 7 den 10 dan başlamış hissetmeye. Yani evet hevesi çok güzel hissetmek harika. Ama siz gaz hareketlerini bebek saniyosunuz. Kendinizi kandırmayın bı Google açıp bakın bebek ne kadar küçük
Songuleyup poyrazin_annesi28 vala burdaki arkadaslarin hqyal gucu cok genis kalp atisini ultrasonda zor duyuldugu haftalarda hissetmeye baslamisler pes dedim ben.
Ess91 aybuke123 ilk gebeliğim 18haftamda ilk hareketi hissettim ama eşime hissettiremiyorum o dokununca duruyo bebiş