Eelif-96 Cansu2 benimde öyle şuan 12+2 yiz ama ben 10 . Haftada da hissetmiştim aynı şeyi sanırım ikinci gebelikte insan daha bilinçli oluyor
ladyax Cansu2 göbek deliği ve çevresi pıt pıt yapıyorsa aort damarının atımını hissediyorsunuz muhtelemen
Eelif-96 Cansu2 perşembe doktor kontrolüm var inşallah belli olur . Bişey hissedemiyorum ben 😅 bugün ikili test için gittim radyoloji doktoru ultrason kontollerini yaptı sordum cinsiyeti ama biz söylemiyoruz dedi sizin belli mi peki
Nazalex Sevgi-59 benimde erkek. Erkek geç mi hissediliyor ya? Benim 16+5 ama hala bişey hissetmiyorum normal mi🥲🥲
Senaaaa__ aybuke123 ilk gebeliğim 17 haftada seyrime gibi hissettim tam net olarak 20. Haftadan sonra hissetmeye başladım
yagmur089 aybuke123 ben oglumu brz gec hisettim ilk oldugu icin 20ci haftada hissettim ikinciyide 12 hafatda hissettim
BEAUTY28 aybuke123 ilk bebegimi 22 de en cok ise 24 falan hiss etdim 2.gebeligmde 19 hiss etsim en iyi yine 23 de falan
Cekilmezbirkiz İlk hamileliğimde 16. Haftaydı sanırım şimdi 15 haftalık hamileyim arada garip hareketler hissediyorum ama gaz mı bebek mi net emin olamıyorum ❤️
Gunesmoms aybuke123 imkansız 13 haftada o bağırsak hareketleridir.. ilk hamilelik duruma bağlı 20 haftalarda, ikincisi duruma bağlı 17-18 civarı başlar.
Snamertek aybuke123 7 . Haftada seğirme şeklinde hissetmiştim ilk ☺️ ama tam kesin hareketini 14. Haftada hissetmiştim baya hareketli bir bebeğim olacak sanırım şu anda 20. Haftadayiz heyecanla bekliyoruz kucağımıza almayı inşallah 🥰
poyrazin_annesi28 Snamertek 7 haftalık mercimek kadar cocugu nasıl hissettiniz ya ? Biz mi tuhafiz siz mi çok hayalperestsiniz
Gamzeliii77 Snamertek 7.haftada bebek hissedilmez abartmayin ya bebegin eli kolu yeni olusmaya basliyo allaskina nasil hissettiniz