busragil Merve3331 kaşar, muz, bal sürmüyorum ağzıma kilo almasın diye ajshjshsjsjd, normal istiyorum çünkü bakalim hayırlısı 😄 kendi seçecek nasi gelecegini ben ne istesem de🤷🏼♀️
Kdr1903 Merhaba benim oğlumda 20 haftalıkken gittim 485 grm dı yarın 23 haftalık oluyoruz görüş günümüz bakalım kaç diyecek 🤰
burcudemirr Hediye_411 bende aynıyım canım kızım olcak inşAllah bende bugün gittim 310 g 16 cm di burdakileri okuyunca acaba dedim azmi ben iyi sanıyordum haftasına göre ama biraz ufaktan az sanırım doğruya daha hiç kilo almadım belki ondandır bilmiyorum doktor bisey demedi sıkıntı yok dedi neyse ay sonu detaylı ultrason var orda tekrar bakarız bakalım hayırlısı
-cici Csknnbuse benimde aynı çıktı bebişin kilosu aynı haftadayız ve doktorum haftasına uyumlu ilerliyor dedi ☺️
civcivsuyum Ozgee20 aynı hafta ve aynı kilodayız burada 2000 gram olanlar falan var bizimki çok mu zayıf 🥺🥺
09-11-22 24 haftalıkken gittim 830 gram idi şuan 26+5 olduk bakalım iki hafta sonra gidicez tekrar🤗🧿🤍
ftm_20 Kardelentrkylmz hayır bebegimin kafası yukardaydı bide suyum geldi üstünden kac saat geçti sıfır sanci sıfır açılma vardi sezeryan oldum