_elifmehmet_ Sehriban__ 34+4 iken 2750 Gr demişti bir hafta önden gidiyor tombik kızım şimdi 35+2 olduk bakalım
Merve1954 AdrianaJelly ay maşallah bende 33+3 üm ama randevum daha cuma günü en son 2 hafta önce 1950 idi
Sareninannezi Csknnbuse benimde 1900 dedi doktor sizle aynı haftadayken . Gayet normal dedi . Endişelenmeyin 🥰
Patatesanne Csknnbuse benimde bugün 32+2 görüş günümüzdü. 1830gr 43cm dedi. Kilo olarak 1 hafta geri ama sıkıntı olmaz dedi 🥰
-cici Csknnbuse benimde aynı çıktı bebişin kilosu aynı haftadayız ve doktorum haftasına uyumlu ilerliyor dedi ☺️
Gizem4134 Csknnbuse benimde 32 haftada 1778 Gr dı bugün 34 olduk inşallah kilo almıştır doktorumuz normal demişti ama
Sevimli1anne _elifmehmet_ bizim de öyle canım ya erken mi dogurucaz açaba 1 hafta önden gidiyoruz bizim kisi erkek ama 35+1 2890 kilo olmuş 36 haftayla uyumlu dedi
esnyz14 Mrymcngzll Aslında belli bir rutinim yok. Her gün muz yemeye çalışıyorum. Normal şekilde yemeklerimi yiyorum, eğer gün içinde acıkırsam da yiyorum yememezlik yapmıyorum. Sabahları bazen genelde kaşarlı tost yiyorum :)
_yfs_ Ummyahya01 benimde haftam 38 ve bebişin kilosu 2700 küçük dediler mi sizede geriden geliyor filan 🙄