Gzz19 meltemmmxx 6.haftada karından duyuldu 🌸 ses olarak değil yanıp sönen bir ışık gibi görünüyor çok küçük olduğu için zararlı olabilir 🥰 sizde duyarsınız inşallah
fitvizyon meltemmmxx ben 5 hafta 6 günlükken hissetmiştim normalde 6 hafta 2 günlükken hissedilirmiş ancak bizim bebişin o zaman atmaya başlamıştı kalbi folik asit ve bir senedir de omega3 kullanıyorum Omega3 önemli herkes kullanmalı
Havva_aymiram meltemmmxx bnimde 7 +4 ama bugün gittim kese görüldü de bebek gorulmedi daha çok küçük dedi o sayedede kalp atışlarını duyamadik iki hafta sonra duyulur dendi ozMna randevu aldm
Kadriyecebeciii meltemmmxx özele gidiyorum bende,keseyi görmek için alltan muayne etti şaşırdım kaç haftaya kdr böyle yapıcak acaba
Ophelia12 Kadriyecebeciii Ben de keseyi görmek için ve 6.haftamda kalp atışını duymak için vajinal ultrasona girdim, ama sonraki tüm muayenelerim göbekten devam etti (15+4’üz şu an). Hatta 7.haftada göbekten ultrasonda da kalp atışını duyabildik :)
irem01 Emine_ylmaz63 artışın gayet iyi. Tahminim şuan 4+5 falan olmalı o da çok erken 😊 şöyle 1 hafta sonra gitsen görürsün Allah’ın izniyle. Biliyorum sabretmek zor ama mecburuz 9 ay bitmez yoksa 😊
Mutluanne12 Ben hamile olduğumu 6 haftalıkken öğrendim kalp artışlarınıda çok derinden az duymuştum doktor haftaya gel ozaman net duyarsın demişti 7 haftalık olduğunda gümbür gümbür duymuştum ☺️ karından ultrasonla
Emine_ylmaz63 mhmtsmy cnm dün BTHCG baktırdım 1158 idi dedi hiç bişey görünmüyo Altan muayene edelim yarın gel gitmedim dedim biraz geçsin bu sefer korkuyorum var mı diye ana artışlarım çık iyi yükseliyo dr sadece şimdilik folik asit verdi
mls_q1 meltemmmxx Ben şu an 5. Haftadayım persembe günü doktor kontrolüm var duyar mıyım sizce kalp atışını?