meltemmmxx Susamtohumununannesi ayyy ne erken ogrenmissiniz peki sizinde ozeldemi… ve cinsiyetiniz ney
Sukran2022 meltemmmxx ay ya çok tatlısın duyarsın inşallah bende o haftalarda duymuştum senin gibi çok heyecanlıydım bir tane düşüğüm vardı ama içini rahat tut hayırlısıyla duy da gel bize söyle😘
meltemmmxx Sukran2022 ayy insallah canim yarin gidicem cok heyecanliyim 💙💙🥰🥰🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Emine_ylmaz63 Mimnice ya kızlar benim hcg seviyem 1158 çıktı doktora bugün gittim daha Henüz bişey görünmüyor dedi korktum boş gebelik olması için kesenin olması lazım deil mi onada dedi yok sizce küçük müdür ondan mı hcg kaç olursa görünür nolur yardımcı olun🥺🙏🏻
irem01 Emine_ylmaz63 canım kese görünmesi için çok erken benim 9bin falandı kese belli belirsiz görünmüştü o bile erkendi. 10bini geçerse rahatlıkla görürsün. Beta Düzenli artıyorsa korkma kaç haftalık şuan?
Mimnice Emine_ylmaz63 geç döllenmiş olabilir o yüzden 7. Hafta da tekrar görün 7. Haftada yüksek olasılıkla kalp ritmi duyuluyor diye biliyorum 😇 gönlünü ferah tut canım stresten uzak durmak lazım
Emine_ylmaz63 irem01 canım adetim yeni 6 gün üstünden geçiyo adetim 2 gün geçe kan verdim 342 çikti bugün 6 gündür 1158 çikti dr gittim dedi bişey görünmüyo bu sefer boş gebelikten korktum
Kdr1903 meltemmmxx hayırlı olsun duyarsınız bende duydum 7. Haftamda kese bebek net belliydi tabi şimdi 22+6 haftalığız artık benim hamileliğin balayı
Elfyns meltemmmxx aynıyız canım son adet tarihin 24 Mart mı bende sadece keseyi gördüm perşembe gideceğim bebek oluşmuştur inşallah
irem01 Emine_ylmaz63 artışın gayet iyi. Tahminim şuan 4+5 falan olmalı o da çok erken 😊 şöyle 1 hafta sonra gitsen görürsün Allah’ın izniyle. Biliyorum sabretmek zor ama mecburuz 9 ay bitmez yoksa 😊
Nurr29 Emine_ylmaz63 sakın öyle düşünme ben adetim 7 gün gecikti kan verdim 2175 çıktı ama kese görünmedi doktor dış gebelik dedi 2 hafta sonra gittim bebeği de gördüm kalp atışını da duydum sakın kendini strese sokma
Berfunaz meltemmmxx Ben 6 +1 de duydum . Duyarsınız bence . Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah 🌸