eelifozyurt Buketegemen ben 12+5’teyim. D vitamini, demir ilacı, magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum ek olarak.
selverx ben 8+3teyim. mide bulantısı, göğüs ağrısı ve ara ara kasık ağrısı çekiyorum. folikasite devam, kilo kaybı sebebiyle mide bulantısı ilacı kullanıyorum, ne zaman biter bu bulantılar?🫠 6.haftada kalp atışını duyduk😊
Gkckr 10+5 ilk bebeğim olacak mide bulantım olmadı ama koku delisi oldum bide bütün vücudum kaşınıyor kabardı sanki biraz bugün doktora gittim alerjik dedi varmı benim gibi yaşayan
Bebegim22 7+3 bizde kalp atışını dinledik foliknasit kullanıyorum suanlk 2 gebeliğim bulantı kusma var ozellkle sabahlari sizde durumlar nasıl
Songul_rdm Buketegemen 14 +5 oldu meleğim 1ay vitamin kullandım başka hiç bir şey vermedi doktor 10 gün sonra randevum var bakalım ne dicek
seymama Alizee merhaba , bende bugün 11+2 :) aynıyız :) bende cuma günü fetal Dna için test verdim :) sağ sağlım gelsin minikler ❤️
Alizee seymama evet aynıyız 😍 hadi hayırlısı, zamanında sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi🙏🏼 ben kız hiss ediyorum, sen? 😁
Eminee_22 Buketegemen Bende şuan 12+2 yim bugün kontrole gittim ve cinsiyetini öğrendim folik asiti bıraktırdı bugün magnezyum falan başladım
zeynep50_ Yasemin_1206 yabancılarda görmüştüm küçük bir alet vardı böyle kalp atışını dinledikleri keşke bizim buralarda da olsaydı
Tugbakkkk 7+3 teyim, folik asit kullanıyorum herkesin bebişi hayırlı olsun bizimli muzice süpriz , Rabbim cok sükür hediye verdi , cinsiyet ne zaman belliyor hamişlerim
zeynep50_ Tugbakkkk bizimkisi de öyle hiç ummadığım anda geldi inşallah sağ salim de kucaklarimiza alırız 🥰 12. Hafta da belli oluyor bazen ama doktorlar pek soylemiyormus yanlış olabilir diye
muziceanne_ Buketegemen 10+5 günlük olduk bizde cinsiyet için ayın 1 nde gitmeyi düşünüyorum inşallah görürüz net bir şekilde 🧿🥰
Surad7234 Yagmur75 valla bende aynıyım eşim diyoki git kus miden falan bulansında hamilelik heyecanı yaşayalım diye gülüyor
Nesee221 Yagmur75 bende 6 hafta içindeyim yani sanırım😂 bende de ara ara Kasık batması bel ağrısı oluyor
Lagerthha Yagmur75 hcg degeriniz kaç çıkıyor birde kese boyunu biliyoemusunuz kesede bebegi gördümğ doktor