KumCi Harvicell ne güzel 🥹 Allahım kucağımıza alacağımız günleri de göstersin olmayana da tattırsın bu duyguları 🥹🤍
Gamzegkhnn Buketegemen al benden de aynısı ama kabızlık yaptığı için demir ilacı bende bıraktım bir süre 9 haftalık diyelim :)
Songlbslg Gamzegkhnn Solgarın kan ilacı hiç kabızlık yapmıyor bilgin olsun canım bende ilki yapınca onu aldım bir sorun olmadı
Ayfer33 Buketegemen bende 11+4 um sdce folik asit kullanıyorum çok mide bulantım var diye. Bana suanlik sana. Vitamin vermiyecegim daha çok bulanır demişti 1 ay önceki muaynemde bakalım. 2 gün sonra. Kontrolüm var ozamn. Verirmi bilmiyorum
Ayfer33 Gizemyasinn elenatal 2 kullanıyorum bende oda folik asit. Ve vitaminler içeriyor folik asitle aynı şey zaten 🙂🙂 bnde. İlk hamile kaldığından beri onu kulaniyorum 11+4 uz şuan. 2 gün sonra muayenede. Vitamin felan verirse bilemiyorum
Gizemyasinn Ayfer33 hmm ben elenatal kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu 25 haftaya kadar devam edicez buna dedi doktor daha öncesinde folik asit kulanıyordum
Buketegemen Tuche89 bende anlamıs degılım 3 ay oldum ama kan tahlılı yapmadı o şekilde verdı aslında kanım ıyıdı
Tuche89 Buketegemen başka bir doktora fikir sorabilirsin veya değiştirebilirsin. Gereksiz ilaç yüklüyo şuan bence
mls_q1 Buketegemen ben 5. Haftadayım folik asit alıyorum mide bulantılarım oluyor arada bir onun için ne kullanıyorsunuz peki?
Heymomyyy mls_q1 bulantı ve kusma hapı Prilam dr 10 mg bi hap var doktorun bunu verecektir Hamileler için genel bulantı ilacı 🙈😍
Heymomyyy Papatyaaammm00 Bende tüp bebek annesiyim bence sıkışık gitmelisiniz doktorum benden sıkışık gitmemi istemişti Sonraları büyüdükçe gerek kalmıyor. Şuan 14 haftalık oldu bizim bebisss 🫶
zuleyha_mom Buketegemen Buketegemen 8+5 deyim bende. Ocean vitamin ve folik asit kullanıyorum şuanda 😊
Dilaratby Ruya_50 beta 5 ve üzeri gebelik var diye biliyorum 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor bide
zuleyha_mom EAT benimde 2. Hamileligim ilkinde çok kanamam olmustu progestan igne vuruluyodum ilk 5 ay cok sıkintı cektim sonrasında iyi gecmisti. Şimdi tekrar hamileyim daha 8 haftalik yine kanamam olacak diye cok korkuyorum acıkcası😞
Yagmurr1 Buketegemen 15 haftalık olduk bugün yarın doktor kontrolüm var ikili test yapmıştım onun sonucunu öğrenicem bir de cinsiyeti öğrenebilirim inşallah 12. Hafta da öğrenememiştik şuanlık elenetal 2 tsh hormonu için sabahları bir ilacım var o ve demir ilacı kullanıyorum 🫶🏻🫶🏻