Harvicell KumCi biz de 8+ 1 olduk ilk gebeliğim tüp bebekti bu normal oldu şükür 🙏🏻☺️ sağlıcakla alakım kucağımıza
KumCi Harvicell ne güzel 🥹 Allahım kucağımıza alacağımız günleri de göstersin olmayana da tattırsın bu duyguları 🥹🤍
Tugbakkkk Yagmur75 ben 2. Ayımdayım paylaşmayi düsünmüyorum kimin nasıl gözlerle baktığını bilemiyorum
Bircicekanne Buketegemen 6 +5 bugün kalp atışımızı duyduk fenix plus kullanıyorum ❤️ ıvf olduğu için progesteron haplarım da var maalesef ama iyi olsun da hiç sorun değil 🥰
Tugbakkkk zeynep50_ inşAllah Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin bizlere , hayırlı olsun sizede cok ayrı bi duygu ♥️ Rabbim neler yaratıyor , ben randevu aldim hazirana 1e. Haftamız olucak bakalım ne diyecekler ♥️
Ezgi-48 Kan hapı bende kullanıyorum ama 3.ayda folik asit kullanmayı bıraktırdı doktorum şuan 17+6 haftalık olduk demir kan ilacı hala devam birde yeni D vitaminine başlattı
Ayselnur_1609 Buketegemen Bugün tam 8 haftalık olduk. Mide bulantılarından çok şikayetçiyim bu sıralar inşallah tez vakitte geçer.
Guliz1 acarsmom bende 6+6 22sinde kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız :)
minikaras Emire01 o normal sonra azalıyor bazen adet sancısı gibi olur ara ara korkmayın birden kesilince de panik yapmayın geçiyor zaten
Emire01 minikaras çok tşk ediyorum birz korku var evet. Çünkü ilk gebeliğim 12 haftalıkken sonlandı.şimdi beklemiyordum sürpriz oldu. Mucize gibi geldi miniğim inşallah sağ sağlim kucağıma da alırım. Bu yüzden biraz panik var işin gerçeği hep bişey olacak gibi korkuyorum
Ozlem-87 RabiyAsel Bilkent şehir hastanesi Zuhal yapıcı Coşkun doktorumuzun adı iki 3 arkadaş gidiyoruz çok güzel ilgileniyorlar
minikaras Emire01 canım benim 3 tane düşüşüm var hepsi 40 günlükken çok şükür bunda ilk haftalarda bende öyleydim 11.haftaya kadar sonra korku azaldı eee tabi öncekilerden dolayı kan sulandırıcı kullanıyorum Rabbim sağ Salim güzel bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah ne kadar çok pimpiriklenince o kadar çok kötü olduğumu farkettim saldım artık
Karadenizzz61 Buketegemen 10+4 oldukk 😍😍😍 Karnınız ne zaman belirginleşmeye başladı çok merak ediyorum ne zaman şişecek 😅😅
Ebruakpnr Buketegemen 30 haftalık olduk bizde oğlumla🥹 Hayırlısıyla sağ Salim kucağımıza alırız inşallah hepimiz 🙏🏻
Ebruakpnr Karadenizzz61 zaman çok çabuk geçiyor inan ki her hafta,her ay ayrı ayrı güzel Anlamıyorsun bile ☺️