2prensessannesi melekkizim_00 mop pro 2 kullaniyorum cok memnunum hergun calistiriyorum her gu o kadar toz nerden cikiyor anlamis degilim
Aecer melekkizim_00 roborock s6 max var bende kameralı modeli, evde yokken kedilerimi izliyorum bazen :))
Autumn89 melekkizim_00 grundig vcr 9031 hem arcelik guwencesinde hemde gercekten cok iyi is goruyor.fiyatida uygun.
Btl0752 Xiaomi vacum mop 2 pro kullanıyorum güzel ama benim tavsiyem plus olanını alın topuzu olduğu için bazen sıkışıyor biryerlere
Ahenq melekkizim_00 vacumm mop 2 pro plus kullanıyorum memnunum ama araştır mopunu yukarı kaldıran bi model varsa onlara bak derim yokaa halıyı kaldırmak zorunda kalırsın
ipekmom_ melekkizim_00 arçelik rs9034 hm Çok memnunum fakat şarjlı süpürge almak istiyorum satmayı düşünüyorum ilginirseniz yardımcı olabilirim garantisi devam ediyor sayılı kullandım ürünü mop özelliğide var onuda sadece 1kez deneme amaçlı kullandım
ipekmom_ Liyaannes-i benim halılarım püsküllü sürekli ona takılıp durduruyor temizliği, işte çalıştırıyorum hata veriyor duruyo temizlik, evde olumcada sürekli peşinde püsküllerdem kurtarmaya çalışıyorum o yüzden gına geldi satıp dyson alacağım. Yoksa temizliği vs memnunum
Zdgn melekkizim_00 Roborock s6 silip süpüren kameralı modeli öneriyorum asla bir yere çarpmıyor ve evde olmadığımızda açıp kamerasına bağlanıp evde sorun var mı diye bakıyoruz ben çok memnunum araştırmanı öneririm
Ruya_burcu45 Roborock s7 sonic mopping kullanıyorum 1,5 senedir. Hem siliyor hem süpürüyor. Elim ayağım oldu resmen, keşke daha önce alsaymisim