Busraa3434 Kızlarr 6 haftalık hamileyim kasıklarıma batma oluyo ,baş ağrım oluyo sizde durumlar nasıl normaldir değilmi ?
Yasemindemirtas Busraa3434 enfeksiyon kaynaklı olabilir kasık agrıları. En son ne zaman idrar tahlili verdin ?
Busraa3434 Yasemindemirtas Ağrı şeklinde değilde batma gibi oluyo bi kaç ay oluyo vereli bi sıkıntı yoktu aslında
Yasemindemirtas Busraa3434 31 haftalık oldum en basından beri hiç kurtulamadım. 😞 hep bi enfeksiyon hep bi enfeksiyon. Geciyo 1 haftada tekrar tekrarlıyo. Sağlık ocagına git bi kan ver istersen canım. En azından için rahatlar.
Busraa3434 Bide ben herşeyi çok evham yapıyorum sürekli bişi olucak diye korkuyorum her ağrıyı dikkate alıyorum o yüzden hep böylemi gidicek bilmiyorum🙈
Yasemindemirtas Busraa3434 öyle gidiyo 😂😂 benim en basından beri öyle 32 haftalık olcam hala aynı. Kaç kere gittim Allah biliyo ağlaya ağlaya hastaneye saglık ocagına kalp atıslarını duymaya 🙄 ilk cocuk bide iyice korku yapıyo. Bende kendimi dinleyip dUruyorum . Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah canım 🌸 ama cokta stres hiç iyi değil bebeklerimizi etkiliyoruz.