Gulsenli Beyzasrkya22 merak etme canım birden çıkıvericek göbek 😂 şimdi çıksın istiyosundur da sonradan penguen gibi oluyo insan 😂 sağlıkla kucağına al inşallah ❤️
Zehra-12455 Beyzasrkya22 göbeğin isterse çok küçük olsun bebeğin kilosu ve gelişimi iyi olsunda önemli olan o iç karnın geniş olabilir
Baby07 Beyzasrkya22 ilk gebelikse geç belli oluyor canım. Karnın sisince hiç rahat uyuyamayacaksin. Tadını çıkar bu günlerin 😊😊❤️
Ayshe19 Beyzasrkya22 bende 19 haftadayım halen doğru düzgün bir karnım çıkmadı hamile olduğum anlaşılmıyor söylemezsem akşamları yemekten sonra çıkıyor biraz sabah uyandığımda ortada bişey yok karnım gitmiş oluyor 😅 diyorum acaba küçüçük bişey mi olacak
Seyma_123456 Ben 23+2 ama halen göbeğim yok bazen tereddüt ediyorum hamilemiyim gerçekten diye önümde çok az yumruk gibi bir belirti var hepsi bu 🥺
Beyzasrkya22 Seyma_123456 bende öyle hamilemiyim değilmiyim anlaşılmıyor bebek nasıl gelişmiyormuş acaba falan düşünceler 😂♥️ çok şükür hersey yolunda ama
Seyma_123456 Zehra-12455 gerçekten mi ben kendimi tek sanıyordum bu konu da ama geçen ay gittiğim de bebek 5 gün geri demişti bir haftaya kadar geri gideceğim bakalım inş açıklığı kapatmışızdır 🥺🥺
Zehra-12455 Seyma_123456 inşallah bişey olmaz rabim evlatlarımızla sınamasın bizi sık sık bebeğin hareketlerini kontrol et
Beyzasrkya22 Baby07 evet ilk gebeliğim ♥️♥️😂😂 sırt ağrım çok oluyor benim göbek yok ama gene uyurken zorlanıyorum
Beyzasrkya22 Ayshe19 benim gibi düşünen olan biraydı insan varmış bir bende oluyor sanıyordum sabah yok olan akşam biraz çıkan göbeği😂
Memolininannesi Ayshe19 hiç öyle olmuyor 😂 37 haftalık doğurdum küçüktü karnım 3.750 doğurdum erken doğmasa 4 dü görürdüm 😂
09-11-22 Benimde ilk gebelik 26+5 iz daha yeni çıkıyor ama sırt ve kasık ağrısı çok çekiyorum çok zor geceleri zor uyuyorum hiç oturamiyorum
Erden37 Benim ikinci gebeliğim 17 haftalık okduk kilolu hamile kaldığım için göbeğim çıktı mı çıkmadı mı anlamadım kendi göbeğim gibi duruyo ekstra bi büyüme olmadı sanki ben bile çıkıp çıkmadığını hamile olup olmadığımı farketmiyorum 🤣🤣
Busel Beyzasrkya22 benim 7.ayda cikti karnım 40+2ile doğuma gittim karnım 9 aylık hamile gibi değildi 😂 iç karın dış karın sistemi var
boymomyz Beyzasrkya22 Kız daha ne istiyorsun 🙄😂 Bebeğin kilosu iyi olsun göbeğin çıkmasın missss gibi . 9 da başladı çıkmaya 14 te hamile olduğum belli oluyordu simdi 27+4 üm göğsüm karnımın üstünde nefes darlığı yaşıyorum 🥺
Beyzasrkya22 boymomyz böyle olması daha zor tabi çok şişmesi kıyamam ben sana insallah sağlıklıda kucağımıza alalım