Bahaarrrk Themoretheless ben yapmadım ya erken gebelik testi yapsam mi bilmiyorum elimde normal gebelik testi 20 adet var vicdanen alamıyorum😂
2oglus Smyald benim adetten 15gun önce başlardı hele 10gun kala dokunulmaz acırdı ama şuan en ufak acıma yok inşallah bebiş vardır 🤲😊 rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Bahaarrrk momlife10 @mommyinthefuture @Kubraalp @Mebus @Nerminnce @buket07 obiranneeeeeeeee @serifeaslan01 @Hayalim1_ @Sunaya Smyald @Anonimdenim Kizlarrrrr test yapan var mi bu gün ben yaptım negatifti reglın geçmesini mi bekliyorsunuz siz. Yada erken gebelik testi alıp mi yapsak kararsızım 😂
Mesure Reglime 3 gün var yarın itibariyle sabah erken gebelik testi yapsam varsa sonuç pozitif olur mu yoksa biraz daha beklesem mi
Bahaarrrk dilaraRecep benimde 3 gün var şu an regl günüm çok değişti belkide 5 gün vardır kararsızım test yapmakta
dilaraRecep Bahaarrrk ben çok tez canlıyım hemen yaptım ikinci gebeliğim bu arada ilk gebeliğimde 8 gün vardı pozitif çıktığında 😂
Bahaarrrk dilaraRecep bu sabah yaptım negatif ilk hamileliğimde ilk regl gunumden itibaren 35. Günde öğrendim hatta 34. Günde bille testte negatif çıkmıştı şu an da 31. Gündeyim umarım 4 gün içinde pozitifi görürüm🤌🏻
Bahaarrrk dilaraRecep borde canım senin sanırım senin döngün 28 günde bir benim 35 40 günde bir oluyor onun için yumurtlamayı günleri de değişiklik gösteriyor