ZeynepBilgen48 B12 im dusuk cikti dr igne vermisti ama ilk gittigim dr vermemisti bu igneyi olan varmi daha once
Akshulya ZeynepBilgen48 selam canım degerin kaç benimde mesela alt sınır 80 se degerim 85 falan cıkmıstı versem kullanırmısın dedi 5 tane haftada bir kullanırım dedim ama almadım 😀😀
ZeynepBilgen48 [bilinmeyen] bana 5tane verdiler ama emin olamadim ya kabadan mi yapiyolar igneyi biraz korkuyorumda 🙊🙊🙊
Mommieess ZeynepBilgen48 hiç mi olmadınız 😂 ben hemşireyim bulantılarım oldugu zaman acile gidip durmaktansa kendime yapıyordım kalçadan 😂 acımıyor cok korkmayın 🤓
ZeynepBilgen48 Mommieess hic olmadimm cokta hastalanmam ben bu zamana kadar ilac bile ictigim sayilidir ama bu bi ilk olmak zorunda sanirimm cok tesekkur ederimm😍😍
ZeynepBilgen48 [bilinmeyen] haklisin bendede cok halsizlik var en iyisi gidip olmak cok tesekkur ederimm😍❤
ZeynepBilgen48 Ceren ayy cok tesekkur ederimm icim rahatladi gerekli birsey demekki ❤❤ simdi gidiyorum olmaya 🙊
tubatayfun ZeynepBilgen48 eyer B12 vitaminin dusuk ise bizaman sonra demir vitamininde dusuyor ve daha sonra kansizliga sebep veriyor ve bunlar hamilelikde iyi deyil benimde B12 dusmus hemen telefon acdi doktorum ve acil igneye baslamami soyledi cok onemli
tubatayfun ZeynepBilgen48 hayir korkma canim hic acimiyor kendini sıkma sadece nefes al ver normal bir kac saniyelik bisey
ZeynepBilgen48 Didemalkanendik banada 5 tane verdi simdi vuruldum ilkini evet onemliymiss hepsini olucamm 💜