Roro37 Selam kızlar, doğumum Eylül başına geliyor. Bütün kışı evde geçireceğimiz için ve pusetlerin çoğu 6 aya kadar kullanıldığı için alıp almamakta çok kararsızım. Puset almazsam hastaneden çıkarken vs nasıl çıkaracağım alırsam da sadece hastane çıkışında ve aşılara giderken kullanacağım. Maddi durumumuz da çok iyi değil bir fikri olan var mı? Puset gerçekten çok gerekli mi?
Ceren-12 Roro37 bende almadım arabamız yok diye zaten çok kullanmıyorlar bebek arabası yeterli gelir diye düşünüyorum
Berel06 Roro37 evdede çok gerekli bi araç bebişi sürekli içinde yatırıyorum mesela mutfaktaysam bebişide mutfakta pusete koyuyorum içinde çok rahat gaz çıkarıyo bizim puset çok rahat chicconun elim ayağım oldu resmen isterseniz çok uygun fiyata size verebilirim
nrelms Roro37 ben puset almadım portbebe kullanıyoruz ama bazen alsaydım diyorum o daha kolaymış gibi geliyor arabaya falan binince.
Ceren-12 Roro37 bebek arabası var onunla bide elde taşınan bez ana kucakları satılıyor 200 tl falan trendyol da
ttugba92 hastane cikisi ve yakin mesafeler icin portbebe alin. Bende puset almayi dusunmuyorum zaten tek tasimasi da zor. Portbebe daha pratik. Ilk 2 ay zaten nereye gideceksiniz 3 aydan sonrada bebek arabasini kullanmaya baslarsiniz full yatar pozisyonda
Stella55 200 liraya aldim letgodan. Az kullanıldığı için terrrtemiz. Gereksiz takıntın yoksa ikinci el al. Ebebekte gördüm begendim 1500 tl joie nin ürünüydü, aynısını 200 e bağladım sonra.
Tiiffany Roro37 İlk gebeliğimde aldım yazın dogmustu ama taşıması cok zor aracımız yok elimde cok zordu tertemiz kullanamadan vermiştim. 2.cocugumda almadım tamamen gereksiz geldi. Yine yazın dogdu Ana kucagı aldım aldım hani elde taşınan varya çanta gibi. Hastaneye falan onla goturdum omzuma takıyordum rahatlıkla tasınıyordu. Zaten ilk 1-2 hafta max hast saglık ocagı iğne için gotuluyor ondan snr cocuk evde toparlanıncada kendine gelmiş oluyor. Bebek arabası daha pratik oluyor.direk bebek arabasına geçtim Bir daha cocuk düşünmedim diye bütün malzemeleri vermiştim. Şimdi 3.gebeyim yine yaz bebegi. Bu sefer cocuk cok diye bir bebek arabası daha aldık 🙄bu sefer travel sistem aldim. Letgodan aldım ürünü tertemiz 1200 tl ürün cok temiz. Ayrıca kanguruyuda ordan aldim chicco üstelik 150₺ hiç kullanılmamıs yurt dışından gelme. Sıfır şart değil inanın cok temiz cok uyguna satanlarda var. Puset gerçekten cokta lazım bişey değil. Cok ağır bi ürün tek basına tasınması zor. Bebek kg aldıkca daha zor oluyor dışarıda 2.bebegimde bunu almıstım omzuma takıp rahatlıkla kendim gidip geliyordum içindede uyuyor istedigi gibi
Papatyaa_01 Roro37 aldım ama 2 kere mi ne kullandım, şu puset değilde çanta gibi şeyler daha kullanışlıymış sanki bilsem puset almazdım şahsi fikrim yani, hem bide ağır dışarda felan kullanılmaz, şimdi bebek arabası aldık zaten dahada kullanmam puseti
Rwerdst Roro37 dolaptan falan alabilirsin canım. 150 200 tlye çok güzel markaların pusetleri var. Benim bebek arabamın yanında verildi. Bebek arabamla uyumlu ayrıca Arabam var başta oto koltuğu gibi kullanmak için de tercih ettik. Eşim genelde hep yanımda o yüzden taşırken falan zorlanmam. Onun dışında gerçekten hantal bir şey. Portbebelere de bakabilirsin onlar daha rahat ve uygun oluyo. Hani elde taşımak için puset gerçekten gereksiz bir ürün 🤷 belki bebek arabasıyla falan bir bulabilirsin dolapta. Uyguna koyuyor insanlar 🥰
Deletedmom_43 Roro37 Şart değil, ben almadım. Bebek arabası yeterli zaten. Kademeli olarak yattığı için tam yatırıp kullanabilirsiniz.
CeydaST Roro37 bence şart değil ya önceden puset mi varmış hiç takılma. Çanta gibi bebek taşınan şeyler oluyor ya onlardan bakabilirsin dolaptan vs bence daha uygundur
1anne2bebek__ Roro37 gerekli olduğunu düşünmüyorum 6 ay bile kullanılmıyor evin içinde.arabanızda yokmuş Bebek küçük zaten beşikte yatacak sürekli. Bende pusette vardır ilk zamanlar koymadım hiç salonda yanıma getirince bebeğime göre küçük bir yatak yapmıştım koltuğun üzerinde uyuyordu mis gibi. Bence boşuna alma. Hastaneden çıkınca da kalın battaniyeye sar sarmala çıkar kime ne sanki. Puset bebekten ağır taşıması da zor diğer türlü hoop kucağına al çık
alisko 1anne2bebek__ haklısınız ama birçok özel hastane çıkışta puseti zorunlu tutuyor. bilginiz olsun.
Gumus25 Roro37 portbebeler daha uygun fiyatlı onlara bakabilirsiniz. Puset aslında ilk 6 ay kullanışlı oluyormuş arabanız falan da varsa özellikle. Ama almak istemezseniz dediğim gibi portbebelere bakabilirsiniz