Semanurkcbs 25. Gün önce spinal oldum hemen sorularınızı yanıtlıyorum🤗
Odaya geldiğim de sekersiz 3 tane türk kahvesi 2 tane filtre kahve ve varsa kayısı kompostosu icmemi 2 paket bitter çikolata yememi istedi hemşireler doktorumda odaya geldiğinde söyledi 6 saat sonra yedim hastane püre sütlaç ve sebze corbası getirmişti. Zaten 3 lt su içmemi hemen söylemişlerdi.
2 saatte bir emzirmem icin yardıma yenidoğan hemşiresi gelmişti ama bana sürekli emzir sütün daha da çoğalsın bebek sarılık olmasın dediler
Kesinlikle ve kesinlikle göğüs ucu kremi göğüs pedi ve canped ya da depend hangisini bulursanız aşırı rahat ediyorsunuz ben evde bile onu kullandım 10. Günün sonunda normal külot ve pede geçtim.
Ben 2 gecelik 2 pijama götürdüm ameliyattan çıkıp odaya geldiğim de gecelik giydim kanama kontrolü ameliyat yeri icin ayağa kalkacağım zaman değiştirdim çünkü kirlenmişti geceliğim kalkmadan diğer geceliğimi giydim ertesi gün o geceliğimde kirlenmişti pijama giydim hastaneden cıkarkende temiz pijamamı giydim çıktım rahat ettiğim için elbise falan götürmüştüm gözüm onları görmedi bile pijamanın rahatlığı varken o an☺️