Cicilibicilim Arkadaşlar son 2 saattir bebek aşırı hareketlendi aynı zamanda da kasilmam oluyo neden acaba ya daha doğum için çok erken ama böyle olması normal midir
nevzatbaskomser Cicilibicilim Kontrole gitmeden normal olup olmadığını anlayamazsınız dün gece böyle post açtım, şimdi hastaneden yazıyorum. Herkesin kasılması normal olmayabiliyormuş
Skn23 Cicilibicilim ne yediğin yorulup yorulamdığın yattığın gezdiğin herşey etkiliyor canım . Onlardan kaynaklı olabilir . Sancın vs birşeyin yoksa bence birşey olmaz . Yarına geçmiş olur dinlendiğinde
Cicilibicilim Tusemciiim ilk defa bu kadar sık oluyo kasılma bebek bi yere toplanıp karnım taş gibi oluyo vücudumu ateş basıyor ya
Tusemciiim Cicilibicilim valla benim sürekli kasılmalarım var. Ama sancım yok nstyede girdim 2 defa magnezyumu 2 defa iç normal dedi yeri daraldığı için kendini kasıyor sürekli elinden gelse ayaklarını ağzımdan çıkaracak artık 🥴
Bbkk Cicilibicilim öyledir içiniz rahat değilse doktora gidin ben defalarca gittim en son doktor kızdı cocuk dedi toplanıyor dedi top gibi oluyordu
Zynpbal_ nevzatbaskomser evet bebek nst sırasında kasılırsa sancı çıkıyor bende bu yüzden 3 gün hastanede yattım ama hiç kasılmadı eve geldim tekrar kasılmaya başladı şaşırdım artık
nevzatbaskomser Zynpbal_ Ben ağrıyı hissediyorum nstdeki sancıyla aynı zamanlı olarak. Umarım geçer de eve giderim ben de