cahilelafanlatamazsinyorulmaa seizetheday Yumurtlamanın üzerinden en erken 14 en geç 17 gün sonra belli olur, 1 hafta içinde imkansız hamilelik oluşması.
Aslan10 seizetheday 3 haftalık öğrendim ben kanama oldu şüphelenip test yaptım silik pozitif çıktı hemen kan verdim
seizetheday cahilelafanlatamazsinyorulmaa ilk gebeliğimde adetime 2 gün kala ve onun 1 hafta öncesinde test yaptığımda silik çizgi çıkmıştı sağlık ocağında doktor da olamaz daha adetin gelmemiş demişti ve gebelik vardı o yüzden sormak istedim
seizetheday Aslan10 ilk gebeliğimde ben kanamadan çok sonra öğrendim de adetime 2 gün vardı silik çıktı hatta 1 hafta sonra gittiğimde kese vardı ama çocuk yoktu doktorum dış gebelikten şüpheleniyordu o yüzden acaba erken de hissedebilir miyim diye merak ettim
Aslan10 seizetheday bende uyku durumu oluştu ilk bide akıntı sanki sürekli su geliyor ıslanıyor ilk haftalarda böyle hissettim bide ara ara tiksinç me bulantı oldu hormon artışından kaynaklı şuan da var sabahları uyanınca özelikle