Sevda0444 Kizlar, gündüz az bir kestireyim dedim o arada uykuda karnımda biseyler hissettim ama bebeğin hareketlerini değilmi onu bilmiyorum ilk gebeliğim 13 haftalığımm siz kaçıncı haftada hissettiniz:))
bitterciko Sevda0444 ☺️çok tatlısınız ama maalesef o haftalar bebek için çok erken . Gerçek hareketleri hissettiğinizde fark edersiniz o da en az 19 20 haftalık olunca oluyor
Esrayunus Sevda0444 bnde 13 arada oluyo sankı ama sonra anlyrm gaz yada bagırsak hareketı ılk gebelik te gec hıssedılır dıyolar ama blmym belkıde harkt edyo anlamıyorum ayırt etmek çok zor bnmde ılk ama şu an o kdr bulantım varki 🥹
Sevda0444 bitterciko bende öyle tahmin etmiştim en son doktor kontrolüne gittiğimde çok hareketliydi🥹
Sevda0444 Merve3801 ben suan 60 kiloyum Son zamanlarda bel agrimda cok oluyor ya😅 tam birseyden kurtuldum derken baska birsey cikiyor🤣🤣
Merve3801 Ben 17 de anlam veremediğim 2-3 günde bir bişe hissediyordum ama gaz da olabilir 🤔 18 de galiba bebek dedim 19 da emin olabildim oda günde 1 yada 2 kez yaşıyordum
Merve3801 Sevda0444 hafta geçtikçe belirginleşti güçlü vurmaya başladı ordan anladım pıt pıt değil pat pat oldu 😂