Gulsen20 Kizlar 39+5 gunluk Hamileyim Ve bebegim Haraketlerni Hisetmedim bu gun deliricem hastaneye gideyimiki?
Zeyneparsln Gulsen20 Yorulduysanız bugün oda yoruluyor hareket etmiyorlar ki zaten iyice yerleri kalmadığı için ondan da kaynaklanıyor hemen kötü birşey getirmeyin aklınıza
Gulsen20 PSerenity Ama ayaklarni hisediyorum sol tarafimda Sabah saat 5 gibi vardi sol tarafima girmişti sol tarafim irelide duruyor saga bakarsak Youtubeden baktım yeri dar oldugu için haraket yeri azalıyormuş sabah10 da doktorma randevum var
Janna Gulsen20 meraba 32 haftadan sonra cocugun haraketleri azaliyormuş yeri daraliyormuş o yuzden bir doktor tavsiye etdi ki cocugu hiss etmek istiyorsan şekerli bişeyler ye çikolota gibi 30 dakka sonra sol tarafina uzan ve karnini takib et o edicek haraket
LionsMom Gulsen20 cikolata yiyip sol yanınıza yatmayı denediniz mi bir günde 10 defadan az hareket sayilirsa sıkıntı diye biliyorum dediğimi yapmadiysaniz yapın yine hareket alamazsaniz acile gidin
Gulsen20 Zeyneparsln ya canim doktor 17 mayıs dogum gorunuyor dedi Bende bu gun evi dip köşe temizledim her yer beyaz diye mecbur her saniye temizlemeliyim sabah 12 den akşam 10 a kadar temizlik yaptim dünde çok yormuşdum kendimi dolap düzenliyordum bu gunde çok eyildim kalktim mobilya altarni felan silmeye🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
ggunesraa Bugun bende gittim bebeği hissetmedim 39 haftadayız şükür sorun çıkmadı açılma bile yok dediler alttan muayne ettiler nstnin sonunda oynamaya başladı anca çikolata yada dondurma varsa yerseniz hemen etki ediyor içiniz rahat değilse gidebilirsiniz