Janna Kizlar karni daha kucuk olan varmi ben 17 hafta +3 gun amma gobuşum daha kuçuk belirli deyil kimler boyle kizim olucak insAllah ,, birde hareket hiss etmiyorum hic 😔 … doktora gidicem 1 hafta sonra
Mervvvever Janna 25 haftalık olduk kızımla dışarıdan hala belli değil hareketlerinin 15.haftadan beri hissediyorum🧿
xbebegimx Janna 15+1 im sabahlari degil ama aksamlari cok belli oluyor karnim bnde bunu anlamiyorum 🙃
Eemoom Janna daha iyi işte. İlk zamanlar karnım küçüktü. Çok rahat hareket ettim. Eğilirken falan zorlanmadım hiç. Genetikle de alakalı tabi ama hiç çatlağımda olmadı. Son zamanlarda büyüyor zaten. İnsan bir heves ediyor tabi kocaman göbekleri görünce ama üzülme. İç karnın geniş demek ki
Esrakaplannn Janna korkma ic karnin genistir benimde cok yoktu karnim birde kiz cocuklari daha cok belli etmiyorlar hareket için erken canum ben 19 da hissetmistirm
Janna MasaAllah canim benim saglikli olsun ben sadece bazen kimse beni karnimin içinden qidikliyo gibi hiss ediyorum çocukmu bilmiyorum
Janna xbebegimx bende de oyle yemek yedikden sonra aksama dogru biraz oda kiyafet giyildiyinde bilinmiyor
tugcedoganay1 benim karnın 25.haftada çıktı ayrıca haraketleri hissetmen için erken daha endişe yapma😊 yeni yeni haraketlendi canım
shadan Haftadan sonra karnım hafif belirlenmeye başlamıştı bu çok normal birinici bebekse 18. - 20. Haftalar arasında hissedebilirsiniz
designermoms Janna benim 25ten sonra ufak ufak belli olmaya başladı 30dan sonra bir anda büyüdü yine çok büyük değil ama büyük olmaması beni mutlu ediyor hareketlerim kısıtlanmıyor Daha çok erken boşver böyle daha rahat😂
Ceren1993 Kız ben sana resmimi atsam sen hiç 9 aylık hamileymişsin demezsin gören 6 aylık mı diyordu hiç karnım yoktu bile 😂😂
Mrtbrv Janna benımde kucuk üstelik 5 aylıgım ha cinsiyet bellı degıl hala ama kız dıye dusunuyrm. Kızlarda göbüş az bellı olur derler ama bakalım ogrensemde ıcım rahatlasa
Rulina Janna böyle şeyleri takıp üzülme ne güzel işte fit annesinn takılma son ayda kocaman olucak her türlü :) hareket içinde demekki erken hareketlenir birkaç hafta ya dert etme kuzum
Ceren1993 Janna orda doğuma 1 hafta var sende 9 aylık bi karın mı millet nstde uzanırdı karnı kocaman ben yatınca komple kaybolurdu😂😂
Ozge56 Janna 17 haftada bebek hissetmek çok mümkün değil. 20 haftada başlıyor birde göbek oyle o haftalarda çıkmaz ki tabi kilolu bayanlar gobekle birlikte birleşince büyük olur. Zayıfsan normal ben 22 haftaligim dışarıdan tam belli değil.