Fifii07 Zhdeee Benimde 38+4 deyim. Salı tekrar kontrolum var. Bebek kanala girmemiş doktor 25 mayısa kadar bekleriz dedi olmassa sezeryan yaparız dedi ama ben normal istiyorum. 3. Ayımdan beri pilates yürüyüş hepsini yapıyorum ama bebekte geç döndü ☹️
Alinrabia Zhdeee benim 40 olduk bugün ara ara yokluyor ama gelmiyor sancı mi değil mi anlamıyorum da çok
nur34_ Zhdeee bnde tam 40 da dogum oldu bende de belirti yoktu anlık oldu yine herseye hazirlikli dur kuzum
Balbebek012 Zhdeee çömel kalk ama zorla kendini biraz bir de youtube da doğum başlatan hareketler var istersen onu izle obları yap ama biri yanında olsun çünkü süren dolmuş doğumun hemen başlayabilir de
Zhdeee Yapıyorum merdiven pek inip çıkamıyorum ama gün içinde hareketlerim çok fazla üstelik ikinci gebeliğim 😏
Zhdeee Yerleri elinle çömelerek sil onunda faydası oluyor kanala girmesi için benimde öyleydi 38 kadar yaptım kanala girmiş dedi doktorum
Zhdeee Alinrabia Aynen benimde şuan yokluyor bi 5-6 dk sonra geri gidiyor baskı hissediyorum ama kesiliyor daha sonra
Zhdeee Balbebek012 Neler yapmadım mediven hurma sıcak duş vs vs çok farklı strese giriyor insan heran gelecekmiş kaygısı oluşmadı daha 🫠
glshozy Bende 40+1 oldum ama arada sancı dışında ve akıntı dışında bir belirti yok bekliyoruz bakalım 💙 İnşallah Rabbim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin ❤