kalbiminpariltisi Kızlar hemşireye doğumdan hemen sonrası için hurç içinde bebeğin ihtiyacı olan şeyleri vermeyi düşünüyorum, onlu hastane çıkışı koyacağım başka ne koyuluyor bez krem vs de vermeli miyiz
K1-fatma kalbiminpariltisi tabi hastane çıkışı yanında bir tane de bez koyun bende hazırladım yeni bez koydum ikinci hamileliğim ilk de de öyle yaptım
sehrinuruzuner_ kalbiminpariltisi 10lu hastane cikisinda olan battaniye zibin corap eldiven alt ust takim ya da tulum sapka bi adet de bez koydum ben
Hizligonzales kalbiminpariltisi 1tane bez koymaniz yeterli 10 lu hastanr çıkışının da hepsini vermenize gerek yok ic zibin dis zibin alt ust takim bide kundak vermeniz yeterli
kalbiminpariltisi Gizem3544 setim penye battaniyeli o zaman bez eklesem yeterli oluyor teşekkür ederim 🙏
kalbiminpariltisi Kucukcicek61 onlu çıkış vereceğim zaten içinde eldiveni şapkası battaniyesi mevcut, bez de koyuyor muyuz onu sormak istedim
kalbiminpariltisi sehrinuruzuner_ teşekkür ederim herkes bez koymuş anladığım kadarıyla, ıslak mendil pişik kremi gibi şeylere gerek yok o zaman
1anne2bebek__ kalbiminpariltisi bezi ben vermiştim ama kullanmamışlardı geri vermişler. Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım.
kalbiminpariltisi Hizligonzales bir tane çıkış seti aldım hepsini vereyim artık neyi kullanır giydiren kişi kendi karar versin 😂 teşekkür ederim 🤩
Melisabb kalbiminpariltisi battaniyeliyse hastane cikisin ekstra sadece ve sadece bez başka hiç bişey koyma canim
Nazli_cvk55 kalbiminpariltisi hastane çukurlarından battaniye yetersiz geliyor 1 tanede kalın battaniye koymanızı öneririm soğuk oluyor çünkü o ortam ve bebek kendini ısıtamıyor
Ebrarkubra kalbiminpariltisi acil ihtiyaç seti (yenidoğanlar için ameliyathane çıkısı) ve 1 adet bez Hastane çıkışını odamıza geçince temizlenip tertemiz giyiniyoruz 😊