Aaa122 SuzanOktay doktora etsiz yiyebilirsin demişti bana abartmadan tabi etli olanlar çiğ şekilde oluyor ya ondan önerilmiyor
-Nazlican35- SuzanOktay etsiz ise ye canım ben hep yedım etsız ama etli sakın yeme çiğ et ellemek dahı yasak degıl yemek hani
Lolo3434 SuzanOktay ben çok yedim bi sıkıntı olmadı mide yanması dışında 😅 mide yanmasının çözümünü de süt le buldum çiğ köfte yedilten sonrs 1 bardak soğuk süt ohhh misss gibi Kızzzzzzz benimde canım çekti şimdi 🤣🤣🤣
ArvenMom SuzanOktay arama kısmına çiğköfte yazarsan milyon tane post çıkar açıp okusan bi çok insanın etsiz çiğköfte yediğini görürsün zaten
Hirali SuzanOktay etli yemediğin sürece sorun yok diye biliyorum ben hamileligimin başında sürekli yedim sonucunda tiksindim artik yemiyorum
Esrayunus SuzanOktay etsiz çiğ köfte tabii ki yiyebilirsin zaten etlisini genelde bulmak zor ben yedim baya hala yıyom
seizetheday SuzanOktay bende etli yasak diye biliyorum çiğ et tüketilmesi önerilmiyor bakteri ürettiği için doktorum bana da et ye fakat tam pişmiş olmasına dikkat et demişti ben çok yedim hamileyken bi sorun olmaz canım
Sunactn35 SuzanOktay niye ne varkimcig koftede etsiz yiyorum ben zaten ama yiyodum yani yasak oldugnu bilmyodum
Minik-ve-annesi @SuzanOktay 13+3 hamileyim artk dısardan almak kesmiyo ewde yapıyoruz sen düşün gerisini 😅tabi etsiz
2_evlatyolda SuzanOktay çiğ et konuşmuyor artık çogu satış yerinde yememe demeleri toksoplazma oluşmasındam kaynaklı alırken et varmı içinde die sorup içine konulacak yeşilikleri sirlikeli tuzlu suda bekletip iyice yıkayıp öyle tüketirsen sorun olmaz
minnieme SuzanOktay ay kimsenin günahına girmek istemem tabiki ama ben yemiştim yani baya 😂 etsiz sonuçta yani ne olcak ki baharatlar belki rahatsız edebilir ama kararında yersin bence