elaweannesi Benim gibi olan var mı acaba ya yani kaç kilo doğuma girerim 3 ay sonra merak konum şimdiden çok zorlanıyorum 😭
sehrinuruzuner_ elaweannesi bol su icin ve hamur isinden uzak durun derim çünkü son aylarda sisme oluyo ödem oluşuyo cok zorlanirsiniz
Nurr2203 Dilankml bende öyleyim ama tek fark 27+5 haftaligim 2 ay var daha alirmiyim kilo bilemiyorum bide bunu geri vermesi var 🙄😔
elaweannesi dilay_06 o kadar olunca öyle tabi de ben ilk hamilelikten kalan kilomla kaldım tekrar hamile üstüne bi daha aldım yani yatakta dönmeye bile zorlanıyorum artık bu da yoruyor beni
dorukkusumunannesi elaweannesi vala canım su içiyorum yarıyor sende öyleysen 3lü rakamları görücen 😀😀😀 bende tırsıyordum da Şuan umrumda değil kilo verilir herşekilde bebiş sağlıklı olsunda sende takma kafana ye gitsin 🥰🥰
babyasyanil Ben ilk öğrendiğimde 59 dum bayramdan önce tartıldım doktorumda 72 olmuşum şuan kim bilir kaçım üzülme 🥹
elaweannesi babyasyanil kaç haftalıksın kuzum sende almışsın baya da benim almam sıkıntı değil fazla olmuşum ilk hamileliğimden kalma ondan zorlanıyorum artık
elaweannesi bebisim09_09 öylede bacım zorlanıyorum ya yani çok zayıftım önceden inan yatakta daha 3 ayım war tam ama dersin doğum haftam nasıl yapcem diyorum böyle