Love13 tesekkur ederim saglikliyiz allaha sukur ben spinal sezaryanla dogum yaptim ahmet beyden memnun kaldim benim nisanim gelmeye basladi ilk gittim kontrole kontrol zamani nisanim gelmedi sansima yok birsey dedi kizlar bunu basiniza gelmesin ama gelirse aklinizda olsun diye soyluyorum muhakak resim cekin benden istedi bende yoktu eve geldim devam etti nisanim gelmeye resim attim kasilmam olup olmadigini sordu yoktu ertesi gun 37+1 de suyum geldi ve mesai saatletinin disinda 18:30 du direk ahmet beyi aradim hastaneye geldi spinal sezaryana hizlica alindim ilk 4 gun tabi aci oluyor ama katlanilmaz bir aci deil suan 16 gundeyim oldukca toparladim ancak hastaneden cok memnun kalmadim hemsirelerin bazilari iyi bazilari kotu damar yolundan surekli serum veriyorlar benim damar yolum kotu oldu dememe ragmen dikkate almadilar en son ellerim davul gibi sisti sinirden agaldim ancak o zaman dikkate aldilar cocuk doktorlarinida ben begenmedim baska hastanede cocuk doktoru arayisindayim tam bulamadim deniyorum sali gunu kontole cairmislari isitme testiyle cocuk doktotoru arasi 10 dakka kendileri randevu olusturdular cocuk doktorundan cikmamiz tabiki 10 dakkadan uzun surdu arti olarak doktor bakip kan vermenize gerek yok ben yuzune bakip anliyorum sariligi yuksek deil diye yolladi beni cuma gunu baska hastaneye gittimde sariligi bebegimin 19 cikti bir gun mavi isik almak zorunda kaldi hastanede 1 gun yatis aldi 10 dakkadan uzun surdu diye isitme testine zamaninizda gelmediniz diye almadilar ve bizi yetiskinlerin arasina kalabaliga soktular cok kalabalikti kavga ettim baska yerde yaptirdim testini baska sormak istediniz birsey olursa yazin cevaplarim