Gamzeyegin Kızlar 31 haftalık hamileyim nerdeyse 2 Ay oldu bende bir terleme cikti zayıf biriyimdir yani petekler yansada yanmasada bildiğiniz şu en çokta göğüs aram asssagi sızdırıyor resmen onun hissine bile uyanıyorum ne bu sizce sizlerde de oluyor mu?
Hilal2901 Gamzeyegin nedendir bilmiyorum ben de son bir aydır gece su gibi uyanıyorum😂 37+2 deyin geçmedi
Bet1 Gamzeyegin 31 haftalık hamileyim bende terleme olmuyor ama sıcak basması oluyor zaten şort tsort geziyorum bunaltıcı kıyafetlere gelemiyorum. Belki başka bir sebebi vardır terlemenizin o şekilde
Findukli_Lokum Gamzeyegin benim de en çok göğüs arası ve göğüs altı çok terliyor, sızma hiç olmadı ama sürekli sütyen yıkıyorum
birannis_ Bende 24 haftalığım geçen hafta başladı bende aşırı terliyorum sürekli kıyafet değiştirme ile duş ile geçiyor günüm doktorum normal olduğunu söyledi tabi sıcak memlekette yaşamakta buna ayrıca sebeb
annekuzusu_ Gamzeyegin evet benimde 30larda başlamıştı 36+6dayim hayla aynı çok terliyorum geceleri de çok terliyorum