Aselyusra Badem_gozlum_ emin değilim ama sanırım 3-4 gün kadar önce. Ama baya pembe renkli var yok arası. Hani adet olmadan önce akıntı rengi değişir peçetede yakalarsınız ya AA bir kaç saate gelecek dersiniz. O şekilde 2 gün kadar tuvalette geldi
Linakiz1903 3+2 de geldi kahverengi dün başladı bugün yok gibi 4-5 damla kadar. Akşam test yaptım ikinci çizgi silik gördüm inşallah daha net sonuçlar da alırım 🙏
AdaKaranfili Badem_gozlum_ ilk kızımda gelmedi. İkinci kızımda adet olacağım gün geldi. Çox az. Devamı gelmedi.bende test yaptim.pozitif. 38.hafta olduk bile.
Gizem_cetinbas Badem_gozlum_ benim adet zamanıma denk gelmişti ve 15 günü aşkın sürdü ama çok yoğun değildi damla damla gelmişti
SuEmbal Kbrnrkl çok yoğunmuydu yoksa ara ara kanamanızmı oldu bide kanama dışında herhangi başka bir belirtiniz varmıydı
YigitPoyrazMomm Badem_gozlum_ aynen olabilir canım ama yinede dikkat etmek lazım ilk 3 ay çok önemli bol bol yatıp su içmek gerekir
Youngmotherr Badem_gozlum_ valla bende hamile olduğumu öğrendiğim günün yaklaşık 3 hafta sonradı geldi 6+2ydim korkmuştum hatta sadece o gün geldi bidaha olmadı 26+6 yım şuan