gtas93 Kizlar 2 dogumunuz nasildi? Sancilariniz dahami erken geldi? Benim 1 kizim 40+5 de gelmisti.. simdi 39+4 deyiz ve ara ara sancim oluyor.. ama gelmezse carsamba 39+6 suni sanci vercekler(gebelik şekeri yüzünden)🥲
Poncik38 gtas93 Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alin . Bende de gebelik sekeri var çok korkuyorum . İkinci gebeligm benmde 🫣
gtas93 Poncik38 sizinde insallah .. kacıncı haftadasınız ve sizede suni sancı verilcekmi? Ben maalesef günde birkere insülin vurdugum icin yapıyorlarmış bunu.. tek şeker olsaydı ve sıkıntı olmasaydı sancımı beklicektik🥺 şimdi böyle daha cok stress oluyor insan
gtas93 Poncik38 34-35 haftalıkken.. diyet ile basladim ama artk aclik sekeri yüksek cikmaya baslayica mecbur basladik
Poncik38 gtas93 aslında ben diyete iyice uyunca aclikta toklukta gayet iyi çıkıyor. Ama bazen tutamıyorum kendimi işte. Canım çok tatlı istiyor 🥲
gtas93 Poncik38 bendede iyi gidyordu ama yalan yok ölçtükden sonra canım cok istiyorsa yiyodum😔 ama açlığın yüksek cıkması maalesef yemekle alakası yok😖 Sizin değerler nasıl?
Poncik38 gtas93 işte akşam erkenden ve hafif yediğim zaman sabah ki açlığım 90 altında oluyor . Güzel dikkat edersem yani. İşte bende bazen çok güzel dikkat ediyorum ama bazen de herseye saldirasim geliyor çok zor oluyor .
gtas93 Poncik38 peki kaçırınca tokluk şekerinizde yükseliyormu yada sınırın altındamı? Ve tam 1 saat sonra ölçüyormusunz? 5dk geç ölçme bile fark ediyo çünkü
Poncik38 gtas93 ay evet dikkat etmezsem yükseliyor. Dikkat edince 115 felan çıkıyor. Evet tam 1 saat sonra ölcuyorum
gtas93 Poncik38 hmm aynı kaderi paylaşıyoruz desenize. Ama başta daha cok dikkat ediyordum sonraları iyice bıraktım maalesef Benim yine günlerim kalmadı; rabbim sizede sabır versin./ inşallah sağ salim doğururuzda kalmaz artık bişey:)
Poncik38 gtas93 inşallah valla bu gebelik sekerinden dolayı çok korkuyorum sadece . İnşallah sağlıkla alalim kucagimiza 🌸