Busra--54 dry20 32 haftaya girdik çift yumurta ikizi prenseslerimle artık çok fazla zorluyo sancılar ağrılar fazlasti uyumak zorlaşti ama az kaldı inşallah 🥰 sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim inşallah 🥰
Klnkmrv dry20 27. Haftadayiz artık hareketler daha zor tabi kaburgalarım da baskı çok fazla ama yeter ki büyüsün ler içeride diye dayanıyoruz bakalm
KzeynepCT dry20 13+2 çift yumurta 🤭 cinsiyet öğrenmedim daha sanırım büyüdükleri için ara ara kasık ağrım var onun dışında çok şükür 🤲🏼
siyahinciii Haftalık tek yumurta ikizi beyefendilere hamileyim hareketlerini hissetmeye başladım ve tekil gebelikte 7-8 ayda çıkan karın 5. Ay bitiminde merhaba dedi bana şimdilik iyi gidiyoruz bakalım inşaallah erken gelmeye niyetlenmezler yaramazlar
Nesli-han55 Bizde çift yumurta biri kız biri erkek ikizlerimle 16. Haftaya girdik çok şükür bulantılarım azaldı ama bacaklarımda varislerim çıktı ne olacak bilmiyorum 2 gün sonra kontrolümüz var 🤰❣️
Minaliy dry20 çift yumurta ikizlerimle 32+2 yiz ağrımayan yerim yok. Ne tarafa dönsem orası ağrıyor😀 kasılmalarda başladı ama sancı yok çok şükür. 2 3 hafta daha dayansınlar diye dua ediyorum.