baharroguzzyigittbebek Halise88 bende Adana’dayım fiyatlar aşırı uçuk ya malesef. 1000 1500 den başlıyor bende araştırıyorum
Esrafatih01 Halise88 Medline radyoloji yasemin altıntaşa yaptırmıştım 1100 TL veya Güzelyalı Medih bey fiyat bilmiyorum
Candan_13 Halise88 Cüneyt evrukeye gittim 1200 2 kere muayene etti bir detayli 3 hafta sonra büyüme diye geçiyor çok memnun kaldım ikizlerimde de gittim 40 dk sürüyor detaylisi
Ebrar27 Esrafatih01 ya bişi sorcam bende medline gidıorm muaneye girdim direk detaylıya baktı kendi Dr m ve sadece muane ücreti verdim siz ayrı mı ödüyorsunuz
Halise88 baharroguzzyigittbebek Ben normalde altınkozada Amina Hanım takipliydim ,normal muayene ederken detaylı bakıyoruz dediler .Ayrıyeten isterseniz renkli ultrason var o da 500 dendi
Elif2143 Halise88 amına hanımdan memnunmusunuz bende altınkozaya gıtmeyı düşünüyorum. Ilgısı alakası nasıl sızı aydınlatıp rahatlatıyormu sıcak bırı mı
Candan_13 Elif2143 ben altın koza Fatma Ersöz bozkurta gidiyorum son zamanlarda ilgisizdi değiştirmek istedim amina hanıma gittim hiç memnun kaldım doktor direk kiloma taktı şimdiye kadar Fatma hanım hiç kilo ile birşey söylemiyordu
Halise88 Elif2143 ben çok memnunum ,sormadan her şeyi anlatıyor ben doktorun odasına girince her şeyi unutuyorum😂 sağ olsun her konuda beni aydınlatıyor
Candan_13 Altın koza da Ersin bozkurt var çok iyi herkez öneriyor benim eşim bırakmıyor erkek diye yoksa çok gitmek istiyorum 🥺