tugbacelik Merhabalar rüyamda 3 kere erkek bebek gördüm yorumlar msnz Rüyaki görülen cinsiyetti doğru mudur tersine mi çıkar
Nurarslan tugbacelik bende hep erkek bebek goruyorum ozelliklede emzirdigimi💞fakat doktor kesn olmamakla birlikte kiz dedi💟cuma kesin ogrenicem insallahh💞
SevalBT tugbacelik rüyamda eşim kucağıma erkek bebek vermişti ozmn daha hamile olduğumu öğrenmemiştim. 13. Haftada doktor kıza benzio dedi 16. Hafrada kesin erkek olduğunu öğrendik 😍
Dmtt Ilk gebeliğin de rüyamda oglan bebeği gordum oglum oldu bu gebeligimde bebegi görüyorum ama cinsiyetini göremedim bi türlü🙂
husniyealtun Daha evlenmeden annem rahmetli kayinvalidemle bir oglan cocugu gormus evimin sokaginda yururken. Ben de iki erkek cocugun evimin icine saliverildigini gormustum 2-3 yil kadar once. Evladimda erkek elhamdülillah. Elhamdülillah dememi cinsiyet ayrimindan yaptigimi zannetmeyin aman. Kizda olsa erkekte olsa bas göz üstüne ve nihayetsiz şükür Rabbim e. Lutfuna her firsatta sukretmek icin sözüm..
Esra070326 Ben hep erkek hissediyordum erkek oldu.hisselerinize güvenin. Ama rüyamda hep kızım oluyordu o ayri🙂