Clover arkadaslar esimin babasi doktor bana her sabah ackarnina 1 tatli kasigi kadar tahin(pekmez yok) yememi soyledi. Uzerlnede bir bardak su. Hem kabizligimi hem de mide yanmami gecirdi..sizin de isinize yarayabileceglnl dusundum...☺☺☺☺☺
Minnakanne Clover tahin kavrulmuş tahin mi yoksa marketten aldıgımız şekilde kavanozdan direkt yiyormuyuz 🤗🙈
Sonay Clover vaov çok faydalı bi bilgi ya ilk gebeliğimde çok cektim ilaçla geçiyordu. Şimdi 13 haftalık hamileyim oyle bi sorunum yok ama olursa aklımda bulunsun ...👍👍👏👏👏
Zeynepemre Mine ayy valla ne güzel olur. Pekmez hiç aklıma gelmemişti. Mide yanmasından çektiğimi hiç bişeyden çekmedim 🤦♀️
Clover Minnakanne ben ingilterde her markayi bulamiyorum o yuzden bir koska birde tanimadigim bir marka vardi koskaninkini aldim anam babam usulu diye😆😆😆ise de yaradi.kavrulmus diye bir cesidi oldugunu bilmiyordum tahinin ama duz mantikla kavrulmus iyice yakmasin?bilemedim🤷🏻♀️
Clover Zeynepemre aman diyim tahin cok bazik bisey o yuzden yanmayi geciriyor. Onu yenebilir kilmak icin asidik olan pekmezi koyuyoruz.pekmez koyup midenizi iyice yakip bana kufur etmeyin sonra hahhaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Clover Bu arada gun icinde de yanarsa atiyorum bir kasik..tadi cok rezil agza yapisiyo ama suyla hop gidiyor.magnezyum da var iyi biseyy..arada yetti bu kekremsi tat derseniz balla tahinde cok guzel oluyor. Deneyin derim....🙂))