mrsozturk Göğüs kremlerinizi hamileyken kullandınız mı? Ben daha 23.haftadayom ama göğüs uçlarım çok acıyor dokunamıyorum bile. Kullandıysan hangi kremler iyi geldi
Tomris1 mrsozturk aynı durumu yaşadım lansinoh göğüs ucu kremini kullanıyorum ve yatıştırıp rahatlatıyor.
Habibemete mrsozturk kesinlikle garnastan. Gözün kapalı al derim ama ne zaman kullanılmaya başlanır bilmiyorum. Ben oğlumda kullandım çok faydasını gördüm
mrsozturk aslanprenses_ o haftalarda daha çok dolgunluk şişlik hassasiyeti oluyor genel olarak benim de öyleydi. Sonra bayağı azaldı o hassasiyet. Şu an göğüslerim acımıyor ama uçları çok fena acıyor gerginlik acısı dedi doktorum 😢
Ayse6616 Tomris1 bu kremi kaçıncı haftadan itibaren kullanmamız gerekiyor peki kızlar ben şuan 14 haftalığım ihtiyaç hissetmedim daha hassasiyet var ama kremlik değil henüz ama ilk gebelik olunca tecrübesizlik başa bela 😅
mrsozturk Tomris1 lansinohu çok öneriyorlar deneme zamanım geldi herhalde 😓 Niye erkenden böyle oldu anlamadım
Tgvhujn mrsozturk benimde başlarda o şekildeydi dokunsan acıyordu şimdi 39. Haftadayız çok şükür geçti başlarda vücut kendini Alıştırmaya çalışıyor demekki süt kanalları oluşuyor belkide ondan yavaş yavaş beden kendini anneliğe hazırlıyor bence