_tuuggcce_ Ben bilmiyorum ama benim karşıma lolons ve ilk gün bebe çıkıyor. Burada gördüm lolons’tan alışveriş yapıl memnun kalan olmuş. İlkgün bebeden de alışveriş yapan var mıdır acaba?
Rumeys55 _tuuggcce_ ben de takip ettim onları ama daha hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum şuan araştırma aşamasındayım :)
dilos011 _tuuggcce_ İlkgün bebeden bende biseyler beğendim iletişime geçtim cevap bekliyorum çok geç yazıyorlar wp üzerinden ya burdan bi arkadaş sipariş vermişti Bursa’dan gönderim yapıyorlarmış
Rumeys55 Heyzilwq burayıda keşfetmiştim fakat hangisi güvenilir hangisi değil bilemiyorum o yüzden yorumlarınız çok değerli teşekkür ediyorummm 😊
cerenipek58 Rumeys55 En ucuz bebek market var canım. Hem ürünleri kaliteli ve çeşitli hem de uygun fiyatlı. Çok da iyi ilgileniyorlar. Uygulaması da var ınstagram hesapları da. Ben defalarca alışveriş yaptım gözü kapalı tavsiye ederim 🌺
_tuuggcce_ dilos011 internet siteleri vardı bende oradan baktım ama sipariş vermedim. Geç cevap verme olayı çok kötü. Ürün kaliteli de olsa bir sıkıntı çıktığında insan düzgünce iletişim kurmak istiyor
dilay_06 Rumeys55 ben alışveriş yapıyorum sendeo kargo ile gönderiyor genelde hızlı geliyor bayram vs girmediği sürece siteden ürün ve kaliteleri de inceleyebilirsiniz