Melisayyy Shrmrt ne güzel işte bende doğuma kadar sadece 3 kilo aldım ama doğumdan sonra saymayı bıraktım 😂
Hilalyazbos53 Shrmrt O haftalarda kilo alımı pek olmaz zaten bebek daha çok küçük ben 20 den sonra almaya başladım genelde herkeste öyle oluyor hatta yapı meselesi bir arkadaşım 25 den sonra kilo almaya başladı. Kendinizi kötü hissetmeyin 😍
Melike1234- Shrmrt hiç alakası yok canim 34 haftaya kadar 3 kilo aldım suan 40 haftalik olduk toplam sadece 6 kilo aldım bebeğim 3 bucuk kilo ilk oğlumda da öyle oldu toplam 6 kilo aldım 4150 gr doğmuştu
Shrmrt Evet aslinda benim için cok iyi ama iste ah şu çevre baskısı bebegin gelismez deyip duruyorlar 😒
Shrmrt İlk hamileligim bu yüzden cok cabuk etkileniyorum soylenilenlerden , rahatladım biraz mesajlarınızla cok teşekkür ederim kızlar💜🥰
Bsrcip Shrmrt kilo alacak kadar büyük değil çünkü normal korkma. benim bebegim 15 hafta kontrole gittiğimde 127 Gramdi+sıvı eklersek yarım kilo etmez yani tartidaki fark. 😊 Şuanda 17 hafta bitmek üzere. Riskli gebelik geçirdim 3 aydır yatıyorum 2 kg aldım sadece. Ödem de var.
Habibemete Shrmrt öncelikle insallah sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Ama daha kilo için çok erken. Hatta vermek bile normal ben 2 kilo verdim. Suan 10 haftalik bebegim. İlk gebeligimde 20 kilo almıştım ve son 3 ayda aldım o kiloları 😃 sadece doktorunuzu dinleyin. 🌿🌻
anneolmakzoramagulusuyeter_ anneolmakzoramagulusuyeter_ benim doktorum bu dönemlerde istersen zayıfla demişti biraz göbeğim var diye. İlk aylarda kilo almak şart değil