2bebek1huni BuseVeMinikleri ümraniye eğitim arastirmada yaptırdım, siyah beyaz bile vermedi. Çocuğu da çok göstermedi ama 45 dk sürdü kendi baya inceledi
Kukulikukuli12 BuseVeMinikleri ben 2021 senedinde Ümraniye devlette yaptırdım 25 dk baktılar herşeyine hemde. Asistan öğrenciler vardı. Onlara göstermek için daha detaylı baktılar. Bütün görüntüleri e nabıza yüklemişler dosya olarak raporunda eklemişler. Hala gözüküyor. Ama görüntü cıkısı vermemişlerdi bana yüklicez demişlerdi.
BuseVeMinikleri 2bebek1huni yaa 😞 özelde çok pahalı. Bende Göztepe şehir hastanesinde buldum. Üzüldüm böyle söyleyince 😣
Kubrak5 2bebek1huni merhaba hemen randevu bulabildiniz mi mhrsden bakıyorum detaylı bakılmamaktadır diyor nasıl aldınız
2bebek1huni BuseVeMinikleri üzülmeyin inşallah sağlıklı olsunlar da o zaman sağlık problemim vardı hiç düşünmemiştim renkli foto vs. Ayrıca zeynep kamilde renkli veriyorlar belki goztepede de verirler. Perinatoloji olarak mı aldınız randevuyu
Szeynept BuseVeMinikleri Bende Göztepe’de yaptırdım siyah beyaz fotoğraf bile vermediler sorduğumda ise yarım saatten fazla bakmam gerekir bizim 10 dk süremiz var hatta 2 dk fazla bile geçti dedi . Renklide vermiyor siyah beyazda ayrıca çok göstermediler bile
BuseVeMinikleri 2bebek1huni tabii önceliğimiz sağlık. Özelde yaptıracaktım takipli olduğum doktorda ama fiyatlar çok uçuk. Evet perinatoloji olarak aldım. Eşimde çok görmek istiyor ama devlette almıyorlar maalesef
Eliffdogn 2bebek1huni renkli fotoğraf veriyorlar mı zeynep kamilde bende detaylı ultrasonu orada yaptıracağım
2bebek1huni BuseVeMinikleri hayırlısı olsun hakkınızda herşey yolunda gitsin insallah, evet detaylı pahalı ne yazık ki ben de randevu bulamadım bu seferki gebeligimde haftaya da bulamazsam özele gideceğim. İnşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz
Limon06 Ekranda fotoğraf cekmeye izin veriyorlar sanırım benım gorumcem cekıyor Du vıdeo bıle almıstı fotoğraf filan vermiyor cunku devlet hastanesi
BuseVeMinikleri 2bebek1huni umarım. Burada doktorun ismiyle arattım giden çoğu kişi çok memnun. Saat tam 10 da giriş yapın hızlıca bakın sayfaya mutlaka çıkar ben 2-3 kere denk geldim.
2bebek1huni Kubrak5 maalesef bulamadım, Üsküdar hospitalturk de çektirdim dün. 690tl idi memnun kaldım şuan istanbulda en uygun yer burası galiba
Gulsahs Anadolu yakasında çektirememiştim mecbur karşıda Cerrahpaşa Hastanesi’nde detaylı ultrason yaptırdım sadece rapor verdiler görüntüleri vermiyorlar e nabıza yüklüyorlar
Granit Detaylı organ taraması şeklinde eğitim araştırma hastaneleri yapıyor. Renkli ve resim verme , eşleri alma yok genelde . Ama sağlık açısından çok detaylı ilgileniyorlar . Hastanelere göre değişiyor gene de hangi hastaneden yaptıracaksınız?