Erham Arkadaşlar 11 haftalık olduk. Ve uyumadigimiz için dr passiflora şurup verdi. Eczacida passif mood verdi bilgisi olan var mı bu konuda
deletedmom6295 Erham uyumama sebebiniz nedir gebelikte pasiflıra türü verildiğine göre panik atak vb bir sağlık sorunu mu var?
EceAydn Erham tam ilaç olarak geçmiyor dimi bunlar? Öylr hatırlıyorum. Yani bitkisel sakinleştirici rahatlatıcı tarzında şey olması lazım ikisi de aynı ama tam bilgim yok doktora danışın isterseniz
Mavi20 Erham bende uyuyamıyorum demiştim doktora istersen bişeyler yazayım ama bence biraz diren kendin çözmeye çalış dedi bende istemedim kafanı dağıtacak şeyler yap kitap oku uyumadan önce yada seni dinlendirecek şeyler.
BurcuY Erham passiflora içeriği çok masum bi ilaç deil diye okumuştum geçen gün vitamin ilaçlarını araştırırken🙄 kullanmasan daha iyi sanki canım
Erham BurcuY ben epilepsi hastasiyim eğer böyle giderse bu sefer atak geçiriyorum. Başka çarem yok. Zaten kusmalar çok fazla resmen yatak la kardeş oldum ☹☹
Krm Doktor yazdıysa icebiliyorsun demek ki ama ben gebelik oncesi mood olanı denedim kesinlikle normal pasiflora etkisi yoktu aşırı hafifletilmiş hali gibi hiç ise yaramıyor bende öyle etki etti en azindan. Yani doktor normal pasif lorayı yazdıysa onu al. Etkisini görebilmeniz için.