ilknuuruucar_99 Gunes17 mide üşümesi olabilr yediklerime dikkat ediyorum acı falan yememeye çalışıyorum ☺️
Dunyevi ilknuuruucar_99 e uygulamanın amacı bilgi vermek orayı okusanız buraya yazmazsınız baika soru sorarsınız neyse
ilknuuruucar_99 Mrtbrv ilk gebeliğim ve kız bebeğe hamileyim evet çok hareketliyiz erkek anneleri ne der bilmiyorum 🤭
beyzzsenturkk ilknuuruucar_99 valla benim doğum anına kadar yandı midem hemde öyle böyle değil kızım doğduğunda benden cok sacı vardı hala sacları cok ve gür bilemiyorum baglantılı olabilir mi 😂
ilknuuruucar_99 beyzzsenturkk maşallah ❣️ bilemiyorum kimisi hurafe diyor kimisi olabilir diyor bakalım bizde doğduğunda görücez saçlı mı yoksa kel mi olucak 😇
GupseBeyza ilknuuruucar_99 karbonatlı su tek çaresi anında etki ediyor çay kaşığı ucu ile az suya karıştır iç mutlaka
Hatice_123456 ilknuuruucar_99 saçla alakası yok benimkinin saçı hiç yoktu doğduğunda ama çok çektim doğana kadar
miraninannesi_ ilknuuruucar_99 öyle bişey yokmuş diye biliyorum bebek suyun içinde senin midene kese deyiyor saç ile alakalı Bi durum yok:)
dilarayldrm06 ilknuuruucar_99 maden suyu tüket günde bir tane ya da soğuk süt yarım çay bardağı ilk zamanlar ben süt içiyordum