Nurseliy 16haftalik hamileyim doktorum yasak koymadı sadece kokusunu içine çekme dedi sizde sıkıntı olurmu boyatan varmı
Nurseliy Dudu1988 çocukta lekenme olur diyorlar doğum lekesi tarzı olurmu acaba yada sen boyatma sırasında etkilendi mi zorladimi
Asliss Dudu1988 normal boya mı yoksa amonyaksızlardan mı benim iki aydır dibim geldi çok kararısızım boyayamadım
Dudu1988 Asliss bende amonyak ve oksidan yok alerjik hastasıyım normal saç boyası vuramiyrm trendyoldan aliyrm (Goldwell ellumen ) die bir boya Almanya üretimi aliyrm kuaförde boyatiyrn bencede beyaz çok zor kapatıyor ama hiç yoktan iyidir napim bakablrsn trendyoldan o boyaya
Ozgeee22 Bende 7+1 haftalık hamileyim doktoruma henüz soramadım ama mecburen 12.haftaya kadar bekleyeceğim sanırım. Genetik faktörlerden dolayı saçlarım çok beyazlıyor şu an bile diplerim baya kötü ama beklemekten başka şansım yok sanırım
Meltemgnss İlk 3 ayda boya önermiyorlar ben 4. Ayıma kadar bekledim ama çok fazla beyazım arttı her gören beyazın çıkmış bilmem ne deyince daha fazla dayanamadım diplerimi boyadım sadece . Maske taktım ve boyayı uzun süre bekletmedim